Header Ads


«Όχι» της ΑΕΚ στη Μπριζ για Σιμόες!

«Όχι» της ΑΕΚ στη Μπριζ για Σιμόες!


Οι Βέλγοι έκαναν διερευνητική κρούση στην Ένωση για τον αρχηγό της, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν: «Δεν πωλείται»
Κρούση για έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του ρόστερ της δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες η ΑΕΚ, όμως φρόντισε να... ξεκόψει το θέμα από την αρχή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην Ένωση δέχθηκαν προ ημερών μια διερευνητική επαφή από την Μπριζ.

Στόχος της Βελγικής ομάδας ήταν να μάθει τις προθέσεις της ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή και τι δεδομένα υπάρχουν στην υπόθεσή του. Όμως, αυτά τα δεδομένα αποδείχθηκαν... απλά. Η απάντηση που έδωσε η ΑΕΚ στον εκπρόσωπο της Μπριζ ήταν πως ο αρχηγός της ομάδας δεν πωλείται. Η συζήτηση δεν προχώρησε καθόλου πέραν αυτού και το θέμα έκλεισε αμέσως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπριζ έχει στη λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών τον Σιμόες από πέρσι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα έπειτα από το εκπληκτικό παιχνίδι που είχε κάνει στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Βέλγους, όταν στο 3-0 της ΑΕΚ είχε πετύχει δύο γκολ και είχε κερδίσει το πέναλτι από το οποίο προήλθε το τρίτο.

Ωστόσο, η κρούση της προς την ΑΕΚ δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος. Κι αυτό διότι η δεδομένη πρόθεση της Ένωσης είναι να κρατήσει τον Πορτογάλο και να προχωρήσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό μέσα στον Αύγουστο να δρομολογηθούν εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.