Header Ads


Λάζαρος: «Ο Μελισσανίδης μου είπε να....»

Λάζαρος: «Ο Μελισσανίδης μου είπε να....»


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παραδέχτηκε ότι υπέγραψε το συμβόλαιο που του έφερε η ΑΕΚ και τόνισε τι έγινε στην επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη!
Η κατάθεση του μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου, Αντώνη Αποστολόπουλου, ο οποίος είπε: «Τον Αύγουστο του 2016 μιλήσαμε με έναν κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο. Μαζί με τον κύριο Δέδε, μας φέρανε ένα χαρτί για το 2018-19, κάτι σαν συμβόλαιο. Άλλα είχαμε συμφωνήσει, άλλα μας φέρανε. Ο Λάζαρος ανησύχησε πολύ. Δεν υπήρχαν υπογραφές και ημερομηνίες. Υπήρχε μια ημερομηνία 1/7/2018. Είπαμε τι είναι αυτά; Δεν έχουμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Τότε ήταν μαζί μας και ο κ. Λυσάνδρου, ως δικηγόρος του Λάζαρου. Δεν μας δώσανε ούτε κάποιο αντίγραφο. Ο Λάζαρος είπε ότι αν είναι, ας δεσμευτούμε για 3 χρόνια. Εκείνοι μας είπαν όχι, σε θέλουμε για δύο χρόνια και βλέπουμε.Ο κ. Λυσάνδρου είπε στον Λάζαρο πολλές φορές ότι αυτό το χαρτί δεν έχει ισχύ. Ότι είναι ένα αδύναμο χαρτί, χωρίς υπόσταση».

Πρόεδρος: «Τότε γιατί το υπέγραψε ο παίκτης το χαρτί;».

Μάνατζερ: «Πείστηκε από τον νομικό του σύμβουλο ότι αυτό το χαρτί είναι άκυρο. Και το υπέγραψε. Ήταν και τέλος Αυγούστου, είχαμε αργήσει, θέλαμε να τελειώνουμε».

Χριστοδουλόπουλος: «Το υπέγραψα, γιατί όταν είχα τις αμφιβολίες μου ρώτησα τον δικηγόρο μου. Θέλανε από μένα κάτι σαν δήλωση ότι σε περίπτωση που θέλανε να συνεχίσουμε για τρίτο χρόνο, δεν θα ζητούσα τρελά λεφτά. Μου είπε τότε ο Λυσάνδρου ότι είναι άκυρο συμβόλαιο, δεν έχει υπογραφή της ΑΕΚ και έχει ημερομηνία 1/7/2018. Μου είπε υπόγραψέ το για να μην χαλάσει η μεταγραφή. Δεν ήταν συμβόλαιο. Ήταν μια βάση για μια νέα συμφωνία στο μέλλον.

Ο Μελισσανίδης μου είπε, θέλω να πας να βάλεις την υπογραφή σου σε αυτό που είχαμε πει πριν δυο χρόνια. Του αρνήθηκα. Άρχισε να μου μιλάει με υποτιμητικά σχόλια. Θίχτηκα και έφυγα από το μαγαζί. Από τότε δεν είχα άλλη ενόχληση. Όταν καταλάβανε ότι ο Ολυμπιακός με θέλει, τότε με πήραν τηλέφωνο, εμένα και τον εκπρόσωπό μου, και μέσω απειλών, μου κατέθεσαν προφορική πρόταση των 500 χιλ. ευρώ τον χρόνο για δύο χρόνια».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.