Header Ads


Επίσημο: Ο Χάντερ και του χρόνου στην ΑΕΚ!

Επίσημο: Ο Χάντερ και του χρόνου στην ΑΕΚ!


Και με τη... βούλα στην ΑΕΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Βινς Χάντερ, ο οποίος υπέγραψε με την Ένωση για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Στην φροντ λάιν της ΑΕΚ θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο ο Βινς Χάντερ! Ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε το συμβόλαιό του και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο.

Ο Χάντερ κατάφερε να ξεχωρίσει στο φίνις της περσινής σεζόν, βοηθώντας την ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και του Champions League και η παραμονή του αποτέλεσε προτεραιότητα για τον Λούκα Μπάνκι. Έτσι, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ικανοποίησε την επιθυμία του Ιταλού κόουτς κια διατήρησε τον 23χρονο σέντερ στο δυναμικό της, επισημοποιώντας τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η ΑΕΚ Β.C. aνακοινώνει, ότι ο Βινς Χάντερ (23 χρ., 2μ.03) υπέγραψε σήμερα (22/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2019, ήτοι για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Αμερικανός σέντερ, εκ των πρωταγωνιστών της λαμπρής πορείας της Ομάδας μας κατά την περίοδο, που τελείωσε, συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος, με στόχο ξανά τις υψηλές πτήσεις.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.