Header Ads


Πιέσεις από ΑΕΚ και Ρόμα σε Πόνσε!

Πιέσεις από ΑΕΚ και Ρόμα σε Πόνσε!


Η Ένωση και η ιταλική ομάδα πιέζουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής τον Έκι Πόνσε, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην Ευρώπη και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ώρες.
Ο Έκι Πόνσε ήταν το προηγούμενο διάστημα στην Αργεντινή, απ' όπου και γίνονταν οι επαφές του με την ΑΕΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται πια στην Ευρώπη, αφού ταξίδεψε στη Γαλλία για να μαζέψει τα πράγματά του (πέρσι, θυμίζουμε, είχε αγωνιστεί ως δανεικός στη Λιλ), μιας και σε κάθε περίπτωση στις 6 του μηνός είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της Ρόμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μέσα στη μέρα υπήρξε σειρά νέων επαφών τόσο της ΑΕΚ, όσο και της Ρόμα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο πατέρας του οποίου τις τελευταίες μέρες δείχνει μια... αναβλητικότητα, η οποία φέρεται να οφείλεται στο γεγονός ότι περιμένει μήπως προκύψει κάποια πρόταση από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο και η Ένωση μετέφερε στην πλευρά του Αργεντινού ότι δεν μπορεί να τον περιμένει για πολύ ακόμη. Τον ενημέρωσε μάλιστα ότι θα αρχίσει να ασχολείται ξανά και με τις εναλλακτικές λύσεις που έχει για την επίθεση.

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ πιέζει τον Πόνσε για να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, πιέσεις προς την ίδια κατεύθυνση του ασκεί και η Ρόμα, καθώς υπάρχει δεδομένη συμφωνία με την Ένωση εδώ και μέρες, ενώ οι Ιταλοί φαίνεται να έχουν πειστεί ότι ο δανεισμός του στην ΑΕΚ είναι η καλύτερη λύση για όλους. Και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.