Header Ads


Τακτική με 4-4-1-1 από Ουζουνίδη (vids)

Τακτική με 4-4-1-1 από Ουζουνίδη (vids)


Τα πρώτα δείγματα των σκέψεων του Μαρίνου Ουζουνίδη και οι οδηγίες που έδινε συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του.
Στον τομέα της τακτικής ήταν αφιερωμένο το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δούλεψε για περίπου μια ώρα με τους ποδοσφαιριστές του, με βάση το 4-4-1-1, δίνοντάς τους συνεχώς οδηγίες, μέσα από τις οποίες θέλησε να αρχίσει να τους περνά σιγά σιγά την αγωνιστική του φιλοσοφία.

«Μοιράστε τις αποστάσεις για να κουράζεστε λιγότερο και να τρέχετε λιγότερο…», τους είπε όσον αφορά την αλληλοκάλυψη, ενώ σημείωσε «Να μην περνάει η μπάλα από μέσα, από το κέντρο. Στα πλάγια δεν μας πειράζει να πάει. Δεν με ενδιαφέρει να κουραστείτε, θέλω να το κάνετε σωστά, η άμυνα είναι θέληση. Μέσα δεν θέλω να βλέπω να περνά η μπάλα, αν περάσει μέσα θα μπορεί να παίξει δεξιά, αριστερά, στο κέντρο παντού».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χώρισε τις δύο ομάδες ως εξής:

Κίτρινοι: Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης η τετράδα στην άμυνα, Μοράν-Γαλανόπουλος στο κέντρο, Αλμπάνης αριστερά, Αϊντάρεβιτς δεκάρι, Μπακασέτας δεξιά και Γιακουμάκης φορ. Για τους κίτρινους αγωνίστηκε και ο νεαρός Μπότος. Κάποια στιγμή χρησιμοποιήθηκε και ο Μπακασέτας στον άξονα και πήγε ο Αϊντάρεβιτς αριστερά.

Μαύροι: Οικονόμου, Τσόσιτς, Γκάλο, Λόπες η τετράδα στην άμυνα, Σιμόες – Γιαννούτσος στο κέντρο, Γιούσης δεξιά, Μάνταλος αριστερά, Λιβάγια πίσω από τον Κλωναρίδη. Κατά τη διάρκεια της άσκησης πέρασε ο Μάνταλος πίσω από τον Λιβάγια και ήρθε ο Κλωναρίδης αριστερά.

Στην συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου στην άσκηση τακτικής, ενώ πήρε θέση στο γήπεδο και ο νεαρός Μπότος.

* Μόνο απογευματινή προπόνηση περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα της ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε στους παίκτες του ότι το πρωί προαιρετικά μπορούν να κάνουν δουλειά στο γυμναστήριο.






sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.