Header Ads


Μπάσιμο της ΑΕΚ για Ογκού (VIDEO)

Μπάσιμο της ΑΕΚ για Ογκού (VIDEO)


Τα ισραηλινά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 30χρονο διεθνή Νιγηριανό μέσο, που ανήκει στην Χάποελ Μπέερ Σεβά.
Κρούση στην Χάποελ Μπέερ Σεβά για τον Τζον Ογκού έχει κάνει η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν ισραηλινά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «walla.co.il», από την Ένωση εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στην Χάποελ για τον 30χρονο διεθνή Νιγηριανό μέσο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Έχει αξία να αναφέρουμε πως ο Τζον Ογκού, με ύψος 1,92, αγωνίζεται κεντρικός χαφ και αυτές τις ημέρες είναι στη Ρωσία με την εθνική του ομάδα για το Μουντιάλ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά την παρουσία του στην Χάποελ κατά την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια με 31 συμμετοχές-2 γκολ, κατακτώντας μαζί της το πρωτάθλημα, ενώ βεβαίως είναι και συμπαίκτης ενός παλιού μας γνώριμου, του Τόμας Πέκχαρτ.

Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το σχετικό ρεπορτάζ από το Ισραήλ που μιλά για κρούση της ΑΕΚ, τότε δεν αποκλείεται και κάποιο σενάριο πιθανής ανταλλαγής με τον Αϊντάρεβιτς, για τον οποίο τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε πως τον εξετάζει η Χάποελ Μπέερ Σεβά.




aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.