Header Ads


Unlabelled Τα "ΑΕΚτζήδικα" post της πιο σέξι βολεϊμπολίστριας... τρελαίνουν κόσμο!

Τα "ΑΕΚτζήδικα" post της πιο σέξι βολεϊμπολίστριας... τρελαίνουν κόσμο!


Η ΑΕΚ κρατάει χαμηλούς τόνους στην υπόθεση της Σεβαστής Χορμόβα, ωστόσο η πιο σέξι βολεϊμπολίστρια επιμένει με Instastory... κιτρινόμαυρα κι αν τελικά γίνει παίκτρια της Ένωσης, η ερασιτεχνική θα ξεπουλήσει τα διαρκείας της (PHOTOS).


Ποιος είδε την Σεβαστή Χορμόβα και δεν... ζαλίστηκε! Η πιο σέξι αθλήτρια στο χώρο του βόλεϊ έχει γίνει πρώτο θέμα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, τ' όνομά της ακούγεται στα μεταγραφικά του γυναικείου τμήματος, ενώ από το "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" κρατούν χαμηλούς τόνους εάν θα προχωρήσουν στη μεταγραφή ή όχι.

Από την πλευρά της η Σεβαστή Μαθιουδάκη Χορμόβα, πάντως, "παίζει μπάλα" στα social media (με Instastory), λειτουργώντας σαν εν δυνάμει αθλήτρια του "δικεφάλου" με πολλά "ΑΕΚτζήδικα" post και χωρίς να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει κάτι. Συγκεκριμένα, η Χορμόβα απαντάει σε μηνύματα φίλων της ΑΕΚ κι "ανεβάζει" δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτήν από σάιτ κιτρνόμαυτων αποχρώσεων.

Σαφώς, αν η Ένωση προχωρήσει στην απόκτηση της συγκεκριμένης αθλήτριας, όχι μόνο θα δώσει ποιότητα στο ρόστερ, αλλά θ' ανεβάσει και τα διαρκείας της. Ο λόγος; Ξεκάθαρος:




 *contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.