Header Ads


Οριστικό: Στην Άντερλεχτ ο Βράνιες! - Τρομερό DEAL από την Ένωση!

Οριστικό: Στην Άντερλεχτ ο Βράνιες! - Τρομερό DEAL από την Ένωση!


Οριστική συμφωνία με τους Βέλγους, μέχρι το βράδυ ανακοινώνεται η πώληση με τους όρους που ήθελε η ΑΕΚ


Οριστικό deal ανάμεσα σε ΑΕΚ – Άντερλεχτ για τον Όγκνιεν Βράνιες. Οι Βέλγοι επανήλθαν σήμερα το πρωί με σημαντική πρόταση για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό και καταθέτοντας 3,5 εκατομμύρια προσφορά, οριστικοποίησαν την συμφωνία, με την Ένωση να πουλά τον ποδοσφαιριστή με τους όρους που είχε θέσει εξ αρχής.

Πλέον, απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που θα διευθετηθούν τις επόμενες ώρες και μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η πώληση του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος μετακομίζει στις Βρυξέλλες, όπως ήταν η επιθυμία του. Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ πέτυχε ακριβώς το deal που έψαχνε με τους Βέλγους, δεν έκανε βήμα… πίσω και εκτός από τα 3,5 εκατομμύρια που μπαίνουν στα ταμεία της για έναν παίκτη που έμενε ελεύθερος του χρόνου το καλοκαίρι, εξασφαλίζει και ρήτρα 5 εκατομμυρίων για άλλη ελληνική ομάδα.

Όσον αφορά την καταβολή των χρημάτων, η Άντερλεχτ είχε προτείνει οκτώ δόσεις αρχικά, ωστόσο και εκεί τα «θέλω» της ΑΕΚ υπερίσχυσαν και θα γίνει σε λιγότερες από τις μισές. Πλέον στην ΑΕΚ κοιτάνε την… επόμενη μέρα όσον αφορά τον αντί-Βράνιες και αναμένεται άμεσα η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση βασικού σέντερ μπακ, έχοντας κάνει την προεργασία της…

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.