Header Ads


Unlabelled «Τρέλα» στην ΑΕΚ για εξτρέμ και… νεύρα με «Λάζαρο» - Ποιοι είναι στα σχοινιά, ποιος πιέζει

«Τρέλα» στην ΑΕΚ για εξτρέμ και… νεύρα με «Λάζαρο» - Ποιοι είναι στα σχοινιά, ποιος πιέζει


Ανεβαίνει η πίεση στο Δικέφαλο, τρέχουν και δε φτάνουν.
H αλήθεια είναι ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός της ΑΕΚ έχει δημιουργήσει πίεση στους ανθρώπους της ομάδας και το προπονητικό τιμ. Οι προσθήκες δεν έχουν τρελάνει μέχρι στιγμής τους Ενωσίτες που περιμένουν να δούνε ενίσχυση σε ζωτικές θέσεις, από τις οποίες αποχώρησαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Χριστοδουλόπουλος και ο Βράνιες.

Με άλλα λόγια ο εξτρέμ και ο στόπερ είναι τα καυτά θέματα, δεδομένου, ότι αυτό του επιθετικού έχει δρομολογηθεί με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι αναμένονται θετικά μαντάτα για την περίπτωση Πόνσε.

Κεντρικό αμυντικό πάντως βρήκε η ΑΕΚ και μάλιστα Έλληνα του εξωτερικού. Ο λόγος για τον Μάριο Οικονόμου, ο οποίος όταν έφυγε από τη χώρα το 2013 θεωρούταν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες αμυντικούς. Το όνομα του 25χρονου ποδοσφαιριστή σίγουρα δεν ξετρελαίνει τους φίλους της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Πρόκειται για έναν παίκτη που φαντάζει καλύτερος απ' όσους προτάθηκαν και μάλιστα τα οικονομικά του θέλω είναι κοντά στα στάνταρτς της ΑΕΚ. Στη Μπολόνια παίρνει 450.000 το χρόνο, το οποίο λογικά θα καλύψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξ ολοκλήρου. Όσον αφορά την οψιόν αγοράς που θα μπει αυτή δεν αποκλείεται να είναι κοντά στο εκατομμύριο.

Ο παίκτης ήταν κάπως παροπλισμένος τη σεζόν που μας πέρασε. Εννέα συμμετοχές είχε όλες και όλες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όταν τις προηγούμενες σεζόν έκανε γεμάτες χρονιές. Για αυτό ίσως οφείλεται το γεγονός, ότι ένας μυικός τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης για πάνω από ένα μήνα, φέτος, οπότε δεδομένα του στοίχισε.

Το σίγουρο είναι, ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο θα αυξάνεται η πίεση στην ΑΕΚ, που φεύγει για προετοιμασία και δεν έχουν προστεθεί στο ρόστερ ο εξτρέμ και ο επιθετικός, αν και για τον τελευταίο είναι τυπική η εκκρεμότητα. Οι οπαδοί έχουν ήδη αρχίσει να γκρινιάζουν και να ζητούν μεταταγραφές άμεσα. Οπότε είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες εξελίξεις θα έχουμε μέχρι τη Δευτέρα που η ομάδα φεύγει για το Κιέλτσε, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.