Header Ads


Πρόταση σε Καρτάμπια, αρέσει ο Ράιαν Μέντες στην ΑΕΚ

Πρόταση σε Καρτάμπια, αρέσει ο Ράιαν Μέντες στην ΑΕΚ


Η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει «κρούση» στη Λα Κορούνια για τον Καρτάμπια, ενώ «κοιτάει» και τον εξτρέμ της Καϊσέρισπορ Ράιαν Μέντες.


Η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα τη θέση του εξτρέμ και η εφημερίδα «Ώρα» φέρνει στο προσκήνιο δύο ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ.

Αρχικά το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 25χρονος εξτρέμ της Λα Κορούνια, Φεντερίκο Καρτάμπια, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ η οποία φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στην Ντεπορτίβο για τον παίκτη.

Ο Καρτάμπια έχει συμβόλαιο με την Λα Κορούνια έως το 2021, ωστόσο η ομάδα της Γαλικίας θα ήθελε να κρατήσει έναν τόσο σημαντικό παίκτη στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην Primera Division αλλά δεν αποκλείει την πώλησή του.

Παράλληλα στην ΑΕΚ αρέσει και ο 28χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, Ράιαν Μέντες. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Καϊσέρισπορ έχοντας μία γεμάτη σεζόν με 7 γκολ και 7 ασίστ σε 39 συμμετοχές.

Ο Μέντες έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την τουρκική ομάδα, η οποία τον απέκτησε τον Γενάρη του 2017 από την Λιλ έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.