Header Ads


Unlabelled Αλβανός: «Την ΑΕΚ αγάπησα περισσότερο»

Αλβανός: «Την ΑΕΚ αγάπησα περισσότερο»


Μόνο οι οριστικές ανακοινώσεις απομένουν ώστε να επικυρωθεί επισήμως η επιστροφή του Αλέξη Αλβανού στην ΑΕΚ, με τον έμπειρο ίντερ να στέκεται στο συναισθηματικό του «δέσιμο» με τους «κιτρινόμαυρους».
Μετά από μία χρονιά στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ ο Αλέξης Αλβανός συμφώνησε με τον υπεύθυνο του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη και αναμένεται σήμερα να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο διεθνής άσος σχολίασε την επιστροφή του αυτή στην Ένωση σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», εμφανίστηκε ευτυχισμένος με το νέο κεφάλαιο της ζωής του και δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος που γυρνάω στην ΑΕΚ. Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί, επιστρέφω στην ομάδα που αγάπησα περισσότερο. Δεν γυρνάω απλώς για να κλείσω την καριέρα μου, αλλά για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να κατακτήσουμε τίτλους.

Κάθε φορά που έπαιζα απέναντι στην ΑΕΚ η ψυχολογία μου ήταν κάπως. Δεν προκάλεσα ως αντίπαλος, ήμουν σεμνός, κοιτούσα την δουλειά μου. Ουσιαστικά το 2014 όταν έφυγα περισσότερο αναγκάστηκα παρά ήταν επιλογή μου».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.