Header Ads


Unlabelled Μάχη για τον Ιταλό παικταρά ανάμεσα σε ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάχη για τον Ιταλό παικταρά ανάμεσα σε ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)


Έχει παίξει σε Μίλαν, Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης.


Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του είναι ο Ιταλός επιθετικός Αλέσιο Τσέρτσι μετά τον υποβιβασμό της Βερόνα στην δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το συμβόλαιο του έμπειρου Ιταλού στράικερ με την Βερόνα ολοκληρώθηκε και ο Τσέρτσι μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που σίγουρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Ιταλός επιθετικός έχει προταθεί σε τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Τσέρτσι έχει τεθεί στα υπόψιν Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Όπως προαναφέραμε ο 31χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος από την Βερόνα και αυτό σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.
Ο Τσέρτσι έκανε μια «γεμάτη» σεζόν καθώς αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Ιταλός επιθετικός δεν είχε και τις απαιτούμενες βοήθειες ώστε να καταφέρει η Βερόνα ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία.

Ο Τσέρτσι έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στην καριέρα του, όπως η Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρόμα και σίγουρα η εμπειρία του από μεγάλα πρωταθλήματα είναι μεγάλη. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως πρόκειται για παίκτη που έχει ακουστεί και προηγούμενα καλοκαίρια για ελληνικές ομάδες.



*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.