Header Ads


Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Μπάνκι!

Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Μπάνκι!


Πεντάωρη συζήτηση στην Αθήνα και ταύτιση απόψεων σε όλα ανάμεσα στον Ιταλό προπονητή με τους Αγγελόπουλο – Σάκοτα - Υπογράφει αύριο (Κυριακή) και πιάνει δουλειά για την υλοποίηση του σχεδιασμού μαζί με την διοίκηση
Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση προπονητής στην Βασίλισσα, με τον εκλεκτό του Μάκη Αγγελόπουλου Λούκα Μπάνκι να βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα!

Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν νωρίτερα πεντάωρη συζήτηση όπου επί της ουσίας επιβεβαιώθηκε η ταύτιση απόψεων που υπάρχει.

Για την ακρίβεια στο συγκεκριμένο μίτινγκ ανάμεσα στους Μπάνκι – Αγγελόπουλο, παρών ήταν και οι Σάκοτα – Χήνας, όπου όλοι μαζί ανέλυσαν την φιλοσοφία και το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Το σημαντικό είναι πως ο Ιταλός κόουτς, που έχει πλούσιες παραστάσεις και εμπειρία από την Ευρωλίγκα, όχι μόνο ήταν θετικός από τα όσα άκουσε, αλλά υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και πλέον οδεύουμε προς την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη νέα συνάντηση και συγκεκριμένα δείπνο εργασίας ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Λούκα Μπάνκι και αύριο αναμένεται να έχουμε υπογραφές και ανακοινώσεις για την πρόσληψη του Ιταλού κόουτς στο τιμόνι της Βασίλισσας, που μπαίνει στη νέα σεζόν με ακόμα μεγαλύτερα όνειρα, μετά την εκπληκτική σεζόν που πέρασε όπου κατέκτησε Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!

Η ΑΕΚ λοιπόν κλείνει το θέμα προπονητή με τον καλύτερο τρόπο με έναν προπονητή επιπέδου Ευρωλίγκα.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.