Header Ads


Unlabelled Έκλεισε οριστικά η… πόρτα για Αραούχο στην ΑΕΚ

Έκλεισε οριστικά η… πόρτα για Αραούχο στην ΑΕΚ


Η πόρτα για την επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ έκλεισε οριστικά, καθώς ο Αργεντινός υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου με την Λας Πάλμας.
Έτσι κι αλλιώς από την στιγμή που η ΑΕΚ έβαλε πλώρη για να κλείσει την μεταγραφή του Εζέκιελ Πόνσε, φαινόταν να εγκαταλείπει την (όποια) προοπτική επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο. Όμως σε κάθε περίπτωση, η πόρτα για τον Αργεντινό φορ, έκλεισε οριστικά. Ο Αραούχο υπέγραψε νέος πενταετές συμβόλαιο με την Λας Πάλμας, με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας μάλιστα να επιμένει πως απέρριψε πρόταση 23 εκατομμυρίων από την Κίνα. Ενώ ο Αργεντινός φορ μετά την υπογραφή του συμβολαίου, μίλησε για τα σχέδια του με την Λας Πάλμας.

"Ανανέωσα το συμβόλαιο μου γιατί είμαι ευγνώμων στο κλαμπ που ποντάρει σε εμένα. Θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας στην κατηγορία που την άφησα. Είναι μια ανανέωση που δείχνει το πόσο δεμένος νιώθω με το νησί που μου προσέφερε όχι μόνο την αγάπη του κόσμου αλλά και μια όμορφη κόρη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που έδειξε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να θριαμβεύσω με τα κίτρινα. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου για το πως με αντιμετωπίζουν", δήλωσε ο ίδιος για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ισπανική ομάδα.



*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.