Header Ads


Unlabelled Τι έχει πάθει ο Ντε Χέα σε αυτό το Μουντιάλ;

Τι έχει πάθει ο Ντε Χέα σε αυτό το Μουντιάλ;


Ο τερματοφύλακας που όλη την χρονιά έπιανε τα… άπιαστα με τα γάντια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σκιά του καλού του εαυτού στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Άραγε να είναι τόσο μεγάλο το βάρος της ευθύνης που έχει επηρεαστεί. Άραγε να είναι σε κακό φεγγάρι; Ή μήπως όλα αυτά είναι μία τεράστια τυχαιότητα;

Ο Νταβίδ Ντε Χέα ήταν εκπληκτικός όλη την χρονιά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε μυθική σεζόν, δεν ήταν λίγες οι φορές που κατέβαζε ρολά, παίζοντας μόνος του. Αλήθεια τι έχει πάθει σε αυτό το Μουντιάλ;

Στην πρεμιέρα με την Πορτογαλία, «έπνιξε» ένα σχετικά εύκολο σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο και έμεινε όρθιος να κοιτάει τον CR7 να κάνει το 3-3 στο τέλος.

Απέναντι στο Μαρόκο «έφαγε» ένα πλασέ κάτω από τα πόδια (σε τετ-α-τετ) κι έμεινε ξανά άγαλμα στην κεφαλιά του Ελ-Νεσίρι που έκανε προσωρινά το 1-2!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει δεχθεί ήδη πέντε γκολ στην διοργάνωση κι έχει μόλις μία απόκρουση στο ενεργητικό του, αυτή στο 18 λεπτό του αγώνα με το Μαρόκο, όταν απλώς έμεινε ακίνητος και γονατιστός στο πλασέ του Μπουταΐμπ!

Εκεί που οι  Ισπανοί πίστευαν ότι έχουν τον καλύτερο τερματοφύλακα της διοργάνωσης, τώρα έχουν κάθε δικαίωμα να ανησυχούν. Πολλοί υποδεικνύουν στον Ιέρο να τον αφήσει στον πάγκο απέναντι στην Ρωσία, ενώ στα social media στήθηκε ένα τρελό πάρτι, με τον Ντε Χέα να παρομοιάζεται με αρχαίο ελληνικό άγαλμα, με καρέκλες, με κώνους και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους!

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.