Header Ads


Unlabelled Φουρέιρα: «Χαρούμενος και ο Μποτία με εμένα... (vid)

Φουρέιρα: «Χαρούμενος και ο Μποτία με εμένα... (vid)


Η Ελένη Φουρέιρα είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τη Eurovision και ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία. Η πλάκα που έκανε για τον Ισπανό στόπερ στη συνέντευξη Τύπου...


Η γνωστή τραγουδίστρια με το «Fuego» είναι πρώτο φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision που γίνεται φέτος στην Λισαβόνα.

Στο πλευρό της στην Πορτογαλία βρίσκεται και ο σύντροφος της Αλμπέρτο Μπορτία και δεν γινόταν η εντυπωσιακή Ελένη να μην ρωτηθεί και για αυτόν.

Μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού η Φουρέιρα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την πρόκρισή της:

«Στην αρχή είχα αγχωθεί και καθόμουνα στον καναπέ και ρωτούσα συνεχώς αν θα περάσουμε! Έλεγα στον Μιχάλη: ‘’θα πεθάνω αν δεν περάσουμε’’… Μεγάλη χαρά και ότι και να γίνει τώρα, για μένα είναι μια μεγάλη νίκη αυτό. Δεν ξέρω τι να πω… ότι είναι να γίνει ας γίνει! Όταν βγήκα στη σκηνή ο κόσμος τσίριζε. Ευχαριστώ την Κύπρο για την ευκαιρία που μου έδωσε έτσι απλόχερα! Αυτή η εμπειρία είναι συγκλονιστική. Δεν έχει σημασία αν κατακτήσω την πρώτη θέση».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Μποτία και τόνισε: «Είναι πολύ χαρούμενος κι εκείνος! Όλα καλά, ξέρεις εγώ δεν μπορώ να μιλάω για αυτά…», ενώ για τον αποκλεισμό της Ελλάδας ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να περάσει η Ελλάδα και η Γιάννα. Την αγαπάω πάρα πολύ και ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει. Η Γιάννα είναι νικήτρια, δεν πρέπει να στεναχωριέται καθόλου και η Ελλάδα πρέπει να είναι πολύ περήφανη γιατί η Γιάννα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό!»

Ολα αυτά έγιναν στη μικτή ζώνη, αφού μετά το τέλος του ημιτελικού η Ελένη Φουρέιρα πήγε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης και της αναφέρθηκε από τον συντονιστή πως η Κύπρος δεν έχει στεφθεί ποτέ νικήτρια στη Eurovision:
«Εύχομαι να το αλλάξω αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη και θα προσπαθήσω να γράψω ιστορία για την Κύπρο. Αν δεν το καταφέρω θα είμαι και πάλι πολύ χαρούμενη γιατί αυτό το ταξίδι είναι για εμένα απίστευτο. Ό,τι κάνουμε στην Eurovision δεν είναι μόνο οι θέσεις. Είναι τα μηνύματα και η μουσική».

Πώς αισθάνεσαι για την ελληνική συμμετοχή που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό;

«Όταν μας ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα, εγώ βγήκα τρίτη, κατευθείαν μας πήραν για να ανέβουμε στη σκηνή. Οπότε τρέχαμε με τα κορίτσια, είμαι πίσω από τη σκηνή και ψάχνω μια οθόνη. Τότε, πιάνω έναν κύριο εκείνη την ώρα και του λέω “η Ελλάδα πέρασε;” Και μου κάνει “Νο”. Ήμουν έτοιμη να κλάψω. Στενοχωρήθηκα πολύ και για τις άλλες χώρες αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου και θα ευχόμουν τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Η Γιάννα Τερζή ήταν απίστευτη. Είμαι ήδη νικήτρια. Όλα όσα συμβαίνουν είναι πολύ όμορφα και το εννοώ πραγματικά όταν λέω πως για εμένα θα είναι το ίδιο είτε κερδίσω, είτε όχι. Όταν ακούω τον κόσμο να τραγουδά το Fuego, αυτό είναι απίστευτο.

Μετά την Ελένη Φουρέιρα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου μετά τον πρώτο ημιτελικό μίλησε η Λιθουανή τραγουδίστρια,  Ieva Zasimauskaitė, η οποία είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα, Marius Kiltinavicius, ο οποίος εμφανίζεται και αυτός στη σκηνή της Eurovision καθώς στο τέλος του τραγουδιού «When we’re old» της δίνει ένα φιλί στο μέτωπο.

Η Λιθουανή τραγουδίστρια ρωτήθηκε από δημοσιογράφο να δώσει συμβουλές στους ελεύθερους για το πως θα βρουν την αδερφή ψυχή τους και τότε η Ελένη Φουρέιρα της είπε να περιμένει για να βρει χαρτί και να κρατήσει σημειώσεις, με τον παρουσιαστή να τονίζει πως: «Η Ελένη ενδιαφέρεται» αλλά στο τέλος η Φουρέιρα έκανε νόημα πως έκανε πλάκα...

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ζητήθηκε από την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και από τις υπόλοιπες 9 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό να τραβήξουν το χαρτάκι που έλεγε σε ποιο μισό θα παρουσιαστούν στον τελικό. Η Φουρέιρα πριν πάρει το... μαγικό χαρτάκι είπε:  «Δεν είμαι τυχερή. Ποτέ δεν ήμουν τυχερή στη ζωή μου», αλλά τελικά τράβηξε την παρουσία της στο δεύτερο μισό και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς...

Δείτε την είσοδο της στο 03:50, τις ερωτήσεις που της έγιναν στο 19:11, το πείραγμα για τους singles στο 24:20 και την κλήρωση στο 49:05...



*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.