Header Ads


Προτό: «Με το VAR ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά»

Προτό: «Με το VAR ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά»


Την άποψη πως ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε με μεγάλη διαφορά το πρωτάθλημα αν υπήρχε η χρήση VAR κατέθεσε στα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του ο Σίλβιο Προτό, που παρουσιάστηκε αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον.


O Βέλγος πορτιέρε παραχώρησε μακροσκελή συνέντευξη στην εφημερίδα Derniere Heure και πέρα από τα ζητήματα που αφορούν την πρώην ομάδα του Άντερλεχτ σχολίασε κάθε ζήτητα του ελληνικού πρωταθλήματος, την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» και το ποιος άξιζε το φετινό πρωτάθλημα.

«Μακροπρόθεσμα είμαι σίγουρος ότι το VAR θα γίνει η πιο σημαντική ανακάλυψη στο ποδόσφαιρο. Αυτό θα σταματήσει όλη την απάτη που μολύνει το σπορ. Αν υπήρχε VAR στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει το πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις εναντίον μας από τους διαιτητές» σχολίασε αρχικά για να προσθέσει στην συνέχεια όσον αφορά το μέλλον του στους Πειραιώτες:

«Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα αλλά μπορώ να μείνω ελεύθερος. Είναι πιθανό να μείνω αλλά ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός θα μειώσει το μπάτζετ την επόμενη σεζόν. Έτσι δεν αποκλείω τίποτα. Ασφαλώς και η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου.  Έχω ραντεβού σε δέκα μέρες με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει».

Τέλος, ενδιαφέρον είχε και η άποψή του για το πρόστιμο που επέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Προτό να τονίζει επ'αυτού: «Είναι αλήθεια, πληρώσαμε το πρόστιμο. Κάθε πρόεδρος έχει την προσωπικότητα του, έχει το δικό του στυλ. Ήταν το δεύτερο πρόστιμο που πλήρωσα στην καριέρα μου. Το πρώτο ήταν είκοσι ευρώ γιατί είχα καθυστερήσει σε μια προπόνηση». 

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.