Header Ads


Τα είπε με Original ο Μελισσανίδης – Μήνυμα προστασίας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ - «Σας θέλω άψογους»

Τα είπε με Original ο Μελισσανίδης – Μήνυμα προστασίας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ - «Σας θέλω άψογους»


Τι ζήτησε ο ηγέτης της Ένωσης από τους οργανωμένους.


Αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές η ΑΕΚ έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση του κόσμου για τους κινδύνους που ελλοχεύουν να χαθεί το πρωτάθλημα από τιμωρία. Η συμπεριφορά των Ενωσιτών ήταν άψογη κάτι που οφείλεται στην φοβερή συνεργασία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με τους οργανωμένους. Μάλιστα οι ομάδες περιφρούρησης κατάφεραν στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ να αποτρέψουν προβοκάτσια, χάρη στον εντοπισμό επικίνδυνων ατόμων.

Την ίδια συμπεριφορά επιθυμεί η ΑΕΚ από τους οπαδούς της και στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα γίνει στον απόηχο όσων συνέβησαν στην Τούμπα, ενώ νωπές είναι οι μνήμες από τα περσινά επεισόδια στον Βόλο.

Την Τετάρτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους της Original 21 και των άλλων οργανωμένων συνδέσμων της ΑΕΚ. «Απαιτώ από εσάς να μην γίνει το παραμικρό, να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα και να προστατεύσετε την ΑΕΚ», είπε μεταξύ άλλων στους οργανωμένους ο ηγέτης της Ένωσης που ζήτησε την ίδια άψογη συμπεριφορά στην αναμέτρηση της 12 Μαΐου.

«Αυτός ο τελικός πρέπει να είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα της απονομής, στον αγώνα με τον Απόλλωνα, το Σάββατο. Και για αυτό το θεμα τονίστηκε πως η προσοχή όλων πρέπει να είναι τεράστια.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.