Header Ads


Unlabelled ΑΕΚ: Στη Σκεπαστή μπροστά, πρωτάθλημα ξανά!

ΑΕΚ: Στη Σκεπαστή μπροστά, πρωτάθλημα ξανά!


Η Ριζούπολη δεν θα χωρέσει τους οπαδούς της ΑΕΚ, συνεπώς όλο το βάρος το βράδυ του Σαββάτου πέφτει στη συνέχεια του πάρτι στη Ν.Φιλαδέλφεια, όπου η φιέστα θα κορυφωθεί στον χώρο της παλιάς σκεπαστής. 


Όπως διαβάσατε, στην ΑΕΚ ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές με την διοίκηση του Απόλλωνα για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου στη Ριζούπολη. Εφόσον δε, επιβεβαιωθεί η πληροφόρηση και επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση το sold-out θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο.

Πάντως το γήπεδο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι πολύ μικρό για να «χωρέσει» τους οπαδούς της Ένωσης που θα θελήσουν να πάρουν μέρος στη γιορτή της ομάδας για την επιστροφή της στα πρωταθλήματα έπειτα από 24χρόνια. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η κορύφωση της γιορτής δεν θα γίνει στη Ριζούπολη αλλά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η φιέστα, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, θα φτάσει στο pick της στον χώρο όπου βρισκόταν η παλιά σκεπαστή με την ομάδα να φτάνει εκεί με ανοιχτό πούλμαν, ώστε, ο κόσμος που δεδομένα θα κατακλύσει τη Νέα Φιλαδέλφεια το Σάββατο να έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τους κιτρινόμαυρους.

Σαφώς όταν η ΑΕΚ θα μπορεί να μπει και επίσημα στην διαδικασία της οργάνωσης, με την ανακοίνωση δηλαδή της απόφασης του διαιτητικού, θα ρίξει για ακόμη μία φορά όλο το βάρος στην οργάνωση τόσο για το ματς στη Ριζούπολη όσο και για τη γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ήδη πάντως κλαμπ της επαρχίας έχουν ενημερώσει πως θα κατέβουν στην Αθήνα, εκτός του Final-4, και για την φιέστα πρωταθλήματος.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.