Header Ads


Σάκοτα: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου»

Σάκοτα: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου»


Ο Ντούσαν Σάκοτα πέρασε το πρωί της Τετάρτης (09/05) στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και απάντησε στις ερωτήσεις σπουδαστών, τονίζοντας πως η ΑΕΚ είναι το σπίτι του.


Μια διαφορετική... συνέντευξη παραχώρησε ο Ντούσαν Σάκοτα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ βρέθηκε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και μίλησε σε σπουδαστές δημοσιογραφίας, αναλύοντας τις σκέψεις του αναφορικά με την κατάκτηση του Champions League, αλλά και την παρουσία του στην Ένωσης.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, τόνισε μεταξύ άλλων:  «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου. Σε αυτή την ομάδα ξεκίνησα, έμαθα πώς είναι να λειτουργείς μέσα σε μια ομάδα και έζησα ως αρχηγός τις πιο μεγάλες στιγμές και θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εδώ»

Για την Εθνική Ομάδα: «Δεν θέλουμε να είμαστε εμείς  οι υπεύθυνοι για μια χαμένη γενιά στο ελληνικό μπάσκετ. Θα δώσουμε τα πάντα για την Εθνική Ομάδα. Ό,τι είμαι στο μπάσκετ το οφείλω στην Ελλάδα».

Για την περιπέτεια της υγείας του και τον μεγάλο τραυματισμό του πριν 8 χρόνια: «Τότε εκτίμησα τα απλά πράγματα στη ζωή, όπως το να μπορείς να πιεις ένα ποτήρι νερό και, πλέον, όταν χάνεις έναν αγώνα, σκέφτεσαι αυτές τις δυσκολίες και σου είναι ευκολότερο να το ξεπεράσεις».

Για το μέλλον του: «Με τίποτα δεν θα ήθελα να γίνω προπονητής, διότι το έχω ζήσει για πάνω από 15 χρόνια μέσα στο σπίτι μου με τον πατέρα μου, και μου αρέσουν τα μαλλιά μου και δεν θα ήθελα να ασπρίσουν γρήγορα».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.