Header Ads


Unlabelled «Αυτά ισχύουν για Μανόλο, Λάζαρο, Βράνιες…»

«Αυτά ισχύουν για Μανόλο, Λάζαρο, Βράνιες…»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε όλα τα δεδομένα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά το τέλος της σεζόν. 


Η σεζόν ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ έχει πολλά ζητήματα να λύσει άμεσα εν όψει της επόμενης περιόδου. Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όλα τα δεδομένα.

Για το θέμα του Χριστοδουλόπουλου και τη σιγουριά που βγαίνει από τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ πως ο παίκτης οδεύει προς τον Ολυμπιακό σημείωσε με νόημα πως «… μπορεί να βρεθεί με δύο συμβόλαια ο Λάζαρος».

Σχετικά με το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ είπε πως «… η ΑΕΚ θέλει, ο ίδιος θέλει να μείνει, αλλά θα δούμε τη συζήτηση για το οικονομικό. Με περίπου 600.000 ευρώ είναι ήδη ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ελλάδα».

Όσο για τις φήμες περί εισήγησης του Ισπανού προπονητή να φύγει ο Βράνιες, τόνισε πως «… πιθανώς να συζητηθεί το θέμα στις επαφές για το μέλλον του προπονητή. Η ΑΕΚ πάντως θέλει να μείνει ο Βράνιες υπογράφοντας νέο συμβόλαιο».

Παράλληλα, επισήμανε πως η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση για την αγορά των Αραούχο και Κονέ, αλλά και πως θα προσπαθήσει να ρίξει την τιμή του Λιβάγια δίχως όμως να ρισκάρει να τον χάσει, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Γιόχανσον λέγοντας «… αν ο ίδιος θέλει, η ΑΕΚ είναι εδώ».

Τέλος, για το θέμα Φετφατζίδη σημείωσε πως «… δεν το αποκλείω. Έλληνας είναι, μικρός είναι, ΑΕΚτζής είναι…».



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.