Header Ads


Unlabelled Σε επαφές Απόλλων και ΑΕΚ – Πληροφορίες για μεμονωμένη μετακίνηση στη Ριζούπολη!

Σε επαφές Απόλλων και ΑΕΚ – Πληροφορίες για μεμονωμένη μετακίνηση στη Ριζούπολη!


Σε επαφές με τον Απόλλωνα για την οργάνωση του ματς στη Ριζούπολη, στο οποίο ενδέχεται να σηκώσει την κούπα η ΑΕΚ, βρίσκονται οι κιτρινόμαυροι. 


Πληροφορίες πως θα επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση!

Στην ΑΕΚ σαφώς περιμένουν την απόφαση του Διαιτητικού για να μπει και η «σφραγίδα» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει κάποιες πρώτες επαφές με τη διοίκηση του Απόλλωνα για το ματς της Ριζούπολης, όπου οι κιτρινόμαυροι ενδέχεται να σηκώσουν την κούπα.

Για ακόμη ένα παιχνίδι στην Ένωση ρίχνουν όλο το βάρος στο κομμάτι της ασφάλειας ώστε να μην συμβεί το παραμικρό το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα. Έτσι λοιπόν και το τελευταίος ματς πρωταθλήματος χαρακτηρίζεται ως «παιχνίδι υψηλού κινδύνου». Όπως και με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, ο στόχος είναι μετά το τελευταίο σφύριγμα να μην περάσει στον αγωνιστικό χώρο ούτε ένας οπαδός.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η πληροφόρηση ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση κάτι που θα επιτρέψει στους φίλους της ΑΕΚ να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια και να βρεθούν στη Ριζούπολη.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.