Header Ads


Unlabelled Ποιος Πούκι και ποιος Γκερέρο; Άλλον φορ θέλει ο Μαρίνος, φέρνει… Αραούχο ο Μελισσανίδης!

Ποιος Πούκι και ποιος Γκερέρο; Άλλον φορ θέλει ο Μαρίνος, φέρνει… Αραούχο ο Μελισσανίδης!


Πότε έρχεται στην ΑΕΚ ο «killer», όλο το ρεπορτάζ.


«Φωτιά» έχει πάρει η ονοματολογία στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα της απόκτησης επιθετικού. Του φορ, δηλαδή, που θα έρθει για να καλύψει το μεγάλο κενό του Σέρχιο Αραούχο, το μέλλον του οποίου είναι μακριά από την Ένωση, όπως σας αναλύσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Εξάλλου, για σήμερα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του πατριού και μάνατζέρ του με τη διοίκηση της Λας Πάλμας, μία συνάντηση που μπορεί να φανερώσει πολλά σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού άσου.

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, έχουν αφήσει αρκετά πίσω, χωρίς, βέβαια, να έχει αποκλειστεί εντελώς, την περίπτωση του Τεέμου Πούκι, καθώς δε θέλουν να μπουν στη διαδικασία του «πλειστηριασμού» (το όνομά του «παίζει» ακόμα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ), ενώ δε φαίνεται να απασχολεί σοβαρά ούτε η επιλογή του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο της Λεγανιές, η οποία ήρθε τελευταία στο προσκήνιο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε μια πιο «ελκυστική» επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, που τη θεωρεί πολύ σημαντική για την ομάδα που θέλει να φτιάξει, ενώ την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης λέγεται ότι θέλει να κάνει ένα «μπαμ» αλά… Σέρχιο Αραούχο. Στη λογική, δηλαδή, ότι θα «χτυπήσει» ένα καλό όνομα με τη μορφή του δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Αυτό, μάλιστα, που άπαντες θέλουν στην ΑΕΚ είναι ο βασικός σέντερ φορ να βρίσκεται στη βασική προετοιμασία της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται υπάρξουν το επόμενο διάστημα εξελίξεις. Πάντως, η διαδικασία ανεύρεσης επιθετικού βρίσκεται, προς το παρόν, σε πρώιμο στάδιο και η λογική λέει ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι να πάρει «σάρκα και οστά» η συγκεκριμένη μεταγραφή. Ίδωμεν...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.