Header Ads


Unlabelled «Πάταγος» με τον παικταρά στην ΑΕΚ - Θα γίνει νέος «πόλεμος», θα κάνει το μπαμ ο Τίγρης;

«Πάταγος» με τον παικταρά στην ΑΕΚ - Θα γίνει νέος «πόλεμος», θα κάνει το μπαμ ο Τίγρης;


Ιντριγκα και... παλιά πάθη σε μια μεταγραφή που θα προκαλέσει ντελίριο αν...


Ένα γνωστό όνομα επανήλθε στην μεταγραφική επικαιρότητα της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος τη σεζόν 2012-2013, επί προεδρίας Δημητρέλου είχε συζητηθεί να τον πάρει η Ένωση δανεικό από τον Ολυμπιακό, τότε όμως είχαν ξεσηκωθεί οι πάντες και τα Μέσα υποστήριζαν, ότι η διοίκηση έκανε προσπάθειες για να καταστήσει την ομάδα... ερυθρόλευκο παράρτημα.

Ο Φετφατζίδης όμως έφυγε από τον Ολυμπιακό για την Ιταλία, όπου είχε ένα πέρασμα από Τζένοα και Βερόνα και στη συνέχεια κατέληξε στα Εμιράτα. Οι συνθήκες ωρίμασαν και το όνομά του επιστρέφει δυναμικά στα της ΑΕΚ. Η περίπτωση του 27χρονου Έλληνα μέσου όμως κρύβει μπόλικο παρασκήνιο.

Από τον Απρίλιο γράφεται στα Εμιράτα, ότι ο παίκτης βρίσκεται σε κόντρα με την Αλ Αχλί, λόγω της οφειλής προς τον ίδιο (χρωστάει πέντε μήνες). Ακόμα όμως δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του. Ο «Φέτφα», μετά από πρόσφατο ταξίδι στην Ελλάδα διαμήνυσε στους Άραβες πως δεν πρόκειται να επιστρέψει, αν δεν διευθετηθεί το χρέος, ενώ τέλη Απριλίου δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία έκαναν λόγο πως πρόθεση του κλαμπ είναι να τον πουλήσει. Ενδιαφερόμενες ομάδες φέρονταν σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός και σύλλογοι από τα Εμιράτα, ενώ τα ετήσια έσοδά του κυμαίνονται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δεδομένα δεν θα το βρει στην ΑΕΚ.

Οι οικονομικές απολαύσεις του... Έλληνα Μέσι, όπως υπερβολικά χαρακτηριζόταν κάποια εποχή, στα Εμιράτα, δεν θα επηρεάσουν τις προθέσεις της ΑΕΚ. Είναι αναγκαίο όμως να τονιστεί, ότι ο παίκτης δεν είναι μία συμφέρουσα οικονομικά περίπτωση από αυτές που ψάχνει η Ένωση, λόγω της σφιχτής πολιτικής της.

Ειδικά αν δεν έχει μείνει ελεύθερος, τότε μιλάμε για μία πολύ χρονοβόρα υπόθεση. Ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης περιμένει εξόφληση οφειλών.

Αυτό που δεν αμφισβητείται, είναι ότι ο «Φέτφα» αποτελεί παλιά καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο παίκτης είναι γνωστό ότι είναι ΑΕΚτζής, οπότε αυτή είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αν και η προσθήκη του, δεν είναι σίγουρο ότι θα ενθουσίαζε τόσο τους Ενωσίτες οπαδούς.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.