Header Ads


Unlabelled Ατάκα που θα συζητηθεί από Λάζαρο για το μέλλον του – Τι λέει για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ

Ατάκα που θα συζητηθεί από Λάζαρο για το μέλλον του – Τι λέει για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ


Ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την ΑΕΚ και το επόμενο συμβόλαιο.


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ΑΕΚ, για το μέλλον του, αλλά και για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Σούπερ Λιγκ που του «έδωσε» το gazzetta.gr.

Ο Λάζαρος μιλώντας στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα τόνισε πως επέστρεψε στην Ελλάδα πριν δυο χρόνια για να αποδείξει ότι ανήκει στην ελίτ του ποδοσφαίρου, όπου και θέλει να παραμείνει…

«Εχω πει πάρα πολλές φορές ότι η ομάδα είναι αυτή που αναδεικνύει τους ποδοσφαιριστές. Προσωπικά θα ήθελα να σταθώ σε κάτι άλλο: όταν γύρισα πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα από την Ιταλία, ήταν ένας δικός προσωπικός στόχος… Να αποδείξω ότι ανήκω στην ελληνική ελίτ του ποδοσφαίρου. Οπότε αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βραβείο, ένα μεγάλο παράσημο. Πλέον είμαι τόσο δυνατός και με καλή νοοτροπία ώστε να μείνω εκεί που είμαι αυτή τη στιγμή.

Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος. Πρώτα απ’ όλα δεν είχα πει πράγματα για να γίνω αρεστός στον κόσμο. Ειχα πει πράγματα που πίστευα μέσα μου, είχα πει πράγματα που έβλεπα να έρχονται και νομίζω δικαιωθήκαμε όλοι μας. Στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία. Εχω πει στο παρελθόν ότι πάντα έκανα καλά παιχνίδια και καλές χρονιές. Φέτος μπήκαν και τα γκολ. Αυτά είναι που σου δίνουν βαθμούς και τίτλους και χαρές. Αν πάμε με αυτό τον γνώμονα νομίζω ότι πραγματικά είναι η καλύτερή μου χρονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.