Header Ads


Unlabelled Η έκρηξη του Λυσάνδρου στο Διαιτητικό κατά ΠΑΟΚ: "Είστε εξοργιστικοί, οι εξυπνάδες αλλού..."

Η έκρηξη του Λυσάνδρου στο Διαιτητικό κατά ΠΑΟΚ: "Είστε εξοργιστικοί, οι εξυπνάδες αλλού..."


Άναψαν για λίγο τα αίματα προς το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ανάμεσα στον κ. Λυσάνδρου και τον κ. Μαυρομάτη του ΠΑΟΚ. 


Προς το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και ενώ το λόγο είχε πάρει ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Ένωσης, Μηνάς Λυσάνδρου, υπήρξε ένταση με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Την ώρα που ανέπτυσσε την επιχειρηματολογία του ο Λυσάνδρου κάτι σχολίασαν ψιθυριστά οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά", το οποίο προφανώς άκουσε και αμέσως γύρισε εκνευρισμένος προς την πλευρά τους και τους είπε σε έντονο ύφος, κοιτάζοντας τον κ. Μαυρομάτη: "Είστε εξοργιστικοί. Οι εξυπνάδες στους άλλους δυο βαθμούς, όχι εδώ. Κύριε πρόεδρε, ήθελαν να με εξοργίσουν και το πέτυχαν...", είπε ο κ. Λυσάνδρου.

Έπειτα από λίγο και με την παρέμβαση του προέδρου του διαιτητικού, επανήλθε η τάξη, ζήτησε συγγνώμη ο κ. Μαυρομάτης. Ο εκπρόσωπος της Ένωσης την αποδέχθηκε, είπε πως γνωρίζεται πολλά χρόνια με τον νομικό του ΠΑΟΚ και η σπίθα έσβησε...

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.