Header Ads


Unlabelled Χαμός με τη «συμφωνία» Τίγρη-Ουζουνίδη για ΠΑΟ - Δεν κολλάει πουθενά η ΑΕΚ, «ντου» για... νέο Χουλτ;

Χαμός με τη «συμφωνία» Τίγρη-Ουζουνίδη για ΠΑΟ - Δεν κολλάει πουθενά η ΑΕΚ, «ντου» για... νέο Χουλτ;


Το... αμαρτωλό παρελθόν και οι δύο «καψούρες» του Μαρίνου.


Mεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η «συμφωνία» που φέρεται να έκαναν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Μαρίνος Ουζουνίδης να μην κάνουν καμία κίνηση για παίκτη του Παναθηναϊκού.

Όπως ανέφερε σημερινό ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες, στην κουβέντα που έκαναν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, συμφώνησαν ότι δε θα ήταν ηθικό να «χτυπήσουν» κάποιον παίκτη από τους «πράσινους».

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr δεν επιβεβαιώνουν ότι έγινε τέτοια συζήτηση ανάμεσα στο αφεντικό της Ένωσης και τον Έλληνα προπονητή, ενώ φαντάζει δύσκολο για τον Τίγρη να «δεσμεύτηκε» με έναν τέτοιο «όρο», από τη στιγμή που κατά το πρόσφατο παρελθόν έχε «ψωνίσει» ουκ ολίγες φορές από το Τριφύλλι.

Θυμίζουμε χαρακτηριστικά ότι στην ΑΕΚ έλεγαν τον Γενάρη ότι δε θα πάρουν κανέναν παίκτη από τον Παναθηναϊκό, αλλά στην πορεία απέκτησαν τον Νίκλας Χουλτ, μόλις πριν λίγες μέρες πήραν τον Ανδρέα Λαγωνικάκη από τις «πράσινες» ακαδημίες για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα σκάουτινγκ και γενικά οι άνθρωποι που έχουν κάνει το δρομολόγιο Κορωπί - Σπάτα, πριν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι αρκετοί (Nίκος Λυμπερόπουλος, Βίκτορ Κλωναρίδης, Χρήστος Καρβουνίδης).

Επομένως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως αν υπήρχε κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού που άρεσε πραγματικά στην Ένωση, τότε θα γινόταν κίνηση χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πάντως, από την άλλη, δε φαίνεται πως υπάρχει αυτή τη στιγμή «πράσινος στόχος» στα... ραντάρ της Ένωσης, ούτε τίθεται κανένα θέμα κάποιας «κλοπής» αγαπημένου «παιδιού» του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όπως σας γράφαμε και χθες, οι δύο παίκτες που αποτελούν «καψούρα» του Έλληνα τεχνικού από την πρώην ομάδα του (Λουτσιάνο Νέβες και Ματίας Γιόχανσον) παίζουν σε θέσεις που η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη από ενίσχυση, οπότε μοιάζει αδύνατον να προκύψει ενδιαφέρον για κάποια άλλη περίπτωση.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.