Header Ads


Unlabelled Η «μαύρη» λίστα της ΑΕΚ - Όλα τα ονόματα!

Η «μαύρη» λίστα της ΑΕΚ - Όλα τα ονόματα!


Ο Έλληνας τεχνικός θα σηκώσει μανίκια μέσα στις επόμενες μέρες, όχι μόνο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και για το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ως ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες να πιάσει δουλειά για τα νέα του καθήκοντα. Αρχικά, να παρθούν αποφάσεις με το Νίκο Λυμπερόπουλο για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και μετέπειτα για το υπάρχον ρόστερ της Ένωσης.

Ο Έλληνας τεχνικός θα δει ποιοι παίκτες ανήκουν στον Δικέφαλο και τι έκαναν την περασμένη σεζόν, ώστε να κρίνει χαρακτηριστικά αλλά και το αν θα υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται κάποιον …«αμφίβολο» για την επόμενη χρονιά.

Οι παίκτες που θα αποφασίσει ο Μαρίνος το μέλλον του είναι αρκετοί και σίγουρα δεν πρόκειται για παίκτες που βρίσκονται βασικό κορμό της ομάδας, αλλά για παίκτες που ήταν λύσεις απ’ τον πάγκο.

Συγκεκριμένα, οι Έρικ Μοράν, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, Σοτζέϊ Μασούντ, Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι απ’ τους παίκτες που θα κρίνει ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός το μέλλον τους στην ομάδα και το αν τους χρειάζεται.

Όλοι σχεδόν δεσμεύονται με συμβόλαιο και θα πρέπει να προχωρήσει σε λύση συνεργασίας η ΑΕΚ για να τους αφήσει ελεύθερους ή να φέρουν μια …τυπική πρόταση για να αποχωρήσουν.

Επίσης, δεν είναι μόνο και οι παραπάνω παίκτες που θα αποφασίσει ο Έλληνας τεχνικός για την παραμονή τους, καθώς είναι και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας για το αν παραμείνουν ή θα δοθούν δανεικοί, ή και οι παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί την περασμένη σεζόν για το αν θα επιστρέψουν, όπως για παράδειγμα ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που επί Χιμένεθ έδειχνε ότι θα πάρει το πράσινο φως της επιστροφής, ενώ τώρα ο Ουζουνίδης είναι αυτός που θα αποφασίσει, αλλά πιθανότατα να μην αλλάξει κάτι και στην δική του περίπτωση.

Βέβαια, σαν πρώτη εντύπωση κανείς δεν θα μπορεί να θεωρεί σίγουρη την θέση του στην ομάδα καθώς, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του μέχρι στιγμής ο Έλληνας τεχνικός, καθώς και ο ίδιος ήθελε μετά την συμφωνία με την ΑΕΚ να πάρει κάποιες μέρες ηρεμίας, πριν σηκώσει μανίκια και πιάσει δουλειά, καθώς όλα έγιναν γρήγορα και ξαφνικά.

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Βασιλαντονοπουλος σαν 8 αρη διπλα στους Σιμοες,Κονε,Γαλνοπουλο Μπαμπη
    Αλκης Μαρκοπουλιοτης με Γιαννουτσο Λαμπροπουλο,Τοσιτς,Βρανιες,Τσερνισκυ αν και ο ΤΖΑΝΕ Πρεπη να παρη ενα δευτερο σταρτ μετα τη Μιλαν ?στην Λα Παλμας του Μανολο για ανταλλαγματα με Μασουτ,Μοραν για να γυριση ο ΑΡΑΟΥΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.