Header Ads


Unlabelled Είδηση βόμβα για Αραούχο και ΑΕΚ! - Κιτρινόμαυρη τρέλα!

Είδηση βόμβα για Αραούχο και ΑΕΚ! - Κιτρινόμαυρη τρέλα!


Ένα ενδιαφέρον σενάριο μεταφέρουν οι Ισπανοί.


Ο Σέρχιο Αραούχο θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, όταν θα λήξει και ο δανεισμός του. Σε σχέση με πέρσι όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού η λογική λέει, ότι δεν θα γίνει ανανέωση του δανεισμού, αφού η Ένωση δεν δύναται να καλύψει την αγορά του Μάρκο Λιβάγια και του Αργεντινού.

Στην Ισπανία όμως έχουν διαφορετική άποψη. Αυτό φαίνεται από το σενάριο που διέρρευσε από την ιστοσελίδα «canariasenhora», η οποία θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Αραούχο.

«Η Λας Πάλμας θα χρειαστεί δύο επιθετικούς λόγω της σίγουρης αποχώρησης των Καλέρι, Εμενίκε και της πολύ πιθανής του Ρεμί. Η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο είναι εκτός πραγματικότητας, γιατί θα αποχωρήσει ξανά σε περίπτωση που υποβιβαστεί ο σύλλογος των Καναρίων Νήσων» αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Παράλληλα γίνεται αναφορά και στον Μάρκο Λιβάγια και στην ρήτρα απόκτησής του που αναμένεται να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ: «και η τωρινή του ομάδα, η ΑΕΚ θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Ο Μάρκο Λιβάγια έχει οψιόν για την απόκτησή του με 1,8 εκατ. ευρώ, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ο ελληνικός σύλλογος. Μέχρι στιγμής ο Κροάτης επιθετικός έχει δέκα γκολ και πέντε ασίστ».

Τέτοια διαβάζουν και τρελαίνονται οι ΑΕΚτζήδες.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.