Header Ads


Unlabelled Τον «χτύπησε» ο Ολυμπιακός, τον πρόλαβε η ΑΕΚ

Τον «χτύπησε» ο Ολυμπιακός, τον πρόλαβε η ΑΕΚ


Ακόμη μια κερδισμένη μάχη για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη ενάντια στον Ολυμπιακό! - Φουντώνει η μάχη στα μεταγραφικά. Βγαίνουν μαχαίρια, αλλά για ποιον;
2 2
2 2
Αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, ο Χρήστος Αλμπάνης έχει καταφέρει να γίνει το πιο… hot όνομα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν καθημερινά ρεπορτάζ και πρωτοσέλιδα για το μέλλον του, τα οποία εμπλέκουν την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, την Κοπεγχάγη, ακόμα και τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα στον νεαρό άσο του Απόλλωνα, κατάφερε να... ανάψει φωτιές με ένα ποστάρισμά του στο facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «η τακτική «διάλεξε ο τάδε την τάδε ομάδα» είναι προπολεμική... Και οι ομάδες ξέρουν πότε υπογράφουν οι παίκτες και πού! Τουλάχιστον εμείς γνωρίζουμε για τους άλλους δεν παίρνω όρκο...».

Ο Καραπαπάς, χωρίς να αναφέρει ονόματα, προφανώς και «φωτογράφιζε» την περίπτωση Αλμπάνη, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και όχι στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πάντως πως οι Πειραιώτες όντως ψάχτηκαν για τον 23χρονο άσο, ωστόσο πολύ νωρίς κατάλαβαν ότι η υπόθεσή του είναι αρκετά προχωρημένη από την Ένωση και δεν θέλησαν να το πιέσουν παραπάνω. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν «καπαρώσει» τον Αλμπάνη και πιθανότητα θα είναι η πρώτη τους καλοκαιρινή μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι του μηνύματος του Καραπαπά, δεν αποκλείεται να… στέλνει μήνυμα ενόψει της συνέχειας του «μεταγραφικού πολέμου» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Σε ποιον παίκτη άραγε αναφέρεται λέγοντας: «Οι ομάδες ξέρουν πότε υπογράφουν οι παίκτες και πού! Τουλάχιστον εμείς γνωρίζουμε για τους άλλους δεν παίρνω όρκο...»;

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.