Header Ads


Ο αρχηγός είναι ΕΔΩ!

Ο αρχηγός είναι ΕΔΩ!


Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς φορώντας και πάλι, μετά από 174 μέρες την φανέλα της ΑΕΚ.


Ο αρχηγός της Ένωσης όλο αυτό το διάστημα απ’ τον περασμένο Οκτώβριο ζούσε τον δικό του …Γολγοθά ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, τις συνέπειες του σοβαρού τραυματισμού του.

Όμως, χθες μετά από 174 μέρες φόρεσε και πάλι την φανέλα της ΑΕΚ και μπροστά σε 70.000 φίλους της ομάδας, έδωσε το παρών κι’ αυτός στη φιέστα της Ένωσης για το «κλείδωμα» του πρωταθλήματος.

Η ανυπομονησία ήταν μεγάλη για τον ίδιο και φαινόταν όσο περίμενε στην άκρη του αγωνιστικού χώρου, περιμένοντας τον Μάρκο Λιβάγια να περάσει εκτός αυτού κάνοντας διάφορες ασκήσεις …αμηχανίας παρά διατάσεις μέχρι να έκανε την είσοδο του ο ίδιος.

Με το βήμα που έκανε και πάτησε χορτάρι ο «Πετράν», το ΟΑΚΑ σείστηκε για πρώτη φορά, πριν απ’ το άκουσμα απ’ τα μεγάφωνα ότι η Ένωση είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδας. Όλο το στάδιο σηκώθηκε στο πόδι, αποθέωσε και χειροκρότησε τον αρχηγό της ομάδας, δείχνοντας έτσι την χαρά τους για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς ρυθμούς.

Και ο ίδιος όμως έδειχνε ιδιαίτερα φορτισμένος για την συγκεκριμένη σκηνή, καθώς έβλεπε την ανταπόκριση του κόσμου αλλά και την δική του επιστροφή και πάλι στα γήπεδα, με την ευχή και την ελπίδα όλων να ήταν ο τελευταίος μεγάλος σοβαρός τραυματισμός της καριέρας του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.