Header Ads


Το πιο γρήγορο γκολ και η πιο... τρελή χαμένη ευκαιρία (vids)

Το πιο γρήγορο γκολ και η πιο... τρελή χαμένη ευκαιρία (vids)


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007: ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ 0-1


Το πέρασμα του Παντελή Καπετάνου από την ΑΕΚ δεν άφησε και πολλά στον κόσμο της για να θυμάται. Ήρθε από τον Ηρακλή τον Φεβρουάριο του 2006 για να βοηθήσει την ΑΕΚ να ξεπεράσει το επιθετικό της πρόβλημα και σκόραρε 6 φορές στους 40 επίσημους αγώνες που έπαιξε μέχρι τα τέλη του 2008.

Το γκολ στη Σκωτία σε βάρος της Χαρτς ήταν το πιο ιστορικό από τα λίγα που σημείωσε, όμως υπήρξαν κι άλλα ματς που «σημάδεψε» με γκολ που πέτυχε ή… δεν πέτυχε. Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια στο γήπεδο της Κέρκυρας τα έκανε και τα δύο!

Ο 34χρονος σήμερα Κοζανίτης επιθετικός, ήταν ο σκόρερ της ΑΕΚ στο 0-1 επί της Κέρκυρας στις 18 Μαρτίου 2007. Είχε σημειώσει το πιο γρήγορο γκολ της ομάδας σε εκείνο το πρωτάθλημα, σκοράροντας πριν συμπληρωθεί μισό λεπτό αγώνα, όμως είχε χάσει και μία απίστευτη ευκαιρία στο 58’ που δεν γίνεται να την ξεχάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Στο βίντεο που παραθέτουμε, μπορείτε να δείτε και να καταλάβετε για τι ευκαιρία μιλάμε.  Ο Καπετάνος δέχθηκε σέντρα από τον Έμερσον και επιχείρησε να σκοράρει με δεξί μονοκόμματο σουτ. Βρήκε, όμως, την μπάλα ξώφαλτσα και της έδωσε άθελά του ύψος και. Η μπάλα προσγειώθηκε πάνω στη γραμμή της εστίας αλλά από τα… τρελά ανάποδα φάλτσα που είχε πάρει, γύρισε πίσω αντί να πάει μέσα! Στην επαναφορά ο Καπετάνος προσπάθησε να τη στείλει μέσα, αλλά ήταν πια σε δύσκολη γωνία και θέση και σούταρε άουτ. Το 0-1 δεν άλλαξε και ο παίκτης της ΑΕΚ πιστώθηκε το πιο γρήγορο γκολ αλλά και την πιο απίστευτη χαμένη ευκαιρία της χρονιάς.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Σορεντίνο, Τσιρίλο (89’ Μόρας) Παπασταθόπουλος, Δέλλας, Παουτάσο, Ζήκος, Εμερσον, Ίβιτς, Τόζερ (75’ Ζ. Σέζαρ) Λυμπερόπουλος, Καπετάνος (80’ Λάκης)



Στις 18 Μαρτίου

18/3/34 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0 (Πρωτάθλημα Ελλάδας –πολύ ανώτερος ο Ολυμπιακός, προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο)

18/3/62 ΑΕΚ-Εθνικός 2-0 (Α’ Εθνική –Νεστορίδης και Πετρίδης σκόραραν στο δίλεπτο 20-22 αλλά η κορυφή ήταν ήδη μακριά)

18/3/73 Άρης-AEK 2-0 (Α’ Εθνική –η πολύ καλή ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου κατέρρευσε στο β’)

18/3/79 ΑΕΚ-Εθνικός 5-1 (Α’ Εθνική –πρώτος αγώνας του Ανδρέα Σταματιάδη ως πρώτου προπονητή της ΑΕΚ και έναρξη της μεγάλης αντεπίθεσης από την 3η θέση στον τίτλο) 

18/3/84 Αιγάλεω-AEK 3-2 (Α’ Εθνική –η ΑΕΚ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά… κατάφερε να χάσει)

18/3/90 AEK-Δόξα Δράμας 1-0 (Α’ Εθνική –νίκη με γκολ του Σαββίδη αλλά ο τίτλος ήταν πια μακριά)

18/3/06 Καλλιθέα--ΑΕΚ 1-4 (Α’ Εθνική –η πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη της σεζόν, με την ΑΕΚ να σημειώνει το ένα τέταρτο από τα συνολικά 16 γκολ που είχε πετύχει μακριά από το ΟΑΚΑ)

18/3/17 Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1 (Μεγάλη νίκη μέσα στο Περιστέρι)

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.