Header Ads


Unlabelled Νεύρα τεντωμένα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Τι γίνεται με FIFA, GREXIT και γιατί ξεκίνησε… πόλεμο ο Ολυμπιακός

Νεύρα τεντωμένα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Τι γίνεται με FIFA, GREXIT και γιατί ξεκίνησε… πόλεμο ο Ολυμπιακός


Απίστευτο παρασκήνιο για τη μάχη που θα κρίνει τα πάντα!


Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι επόμενες ώρες-μέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς παραμένει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο ενός Grexit.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Χέρμπερτ Χούμπελ και τον Βαγγέλη Γραμμένο δεν... πήγε καλά και φαίνεται πως η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ στη FIFA θα είναι αρνητική για τη χώρα μας, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα προτείνει την άμεση τιμωρία της Ελλάδας ή ένα Grexit με αναστολή.

Στην παγκόσμια ομοσπονδία είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι δεν έχουν επιβληθεί ποινές για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, οι οποίες τραβάνε σε μάκρος, ενώ ζητούν παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί το τελευταίο διάστημα, με έμφαση σε αυτά που συνέβησαν στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τα οποία προκάλεσαν την διακοπή του πρωταθλήματος!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς και έχει… ανάψει φωτιές τόσο στην Ελληνική Ομοσπονδία όσο και στις ομάδες, οι οποίες βέβαια αντιμετωπίζουν την κατάσταση με διαφορετικό τρόπο. Από τον ΠΑΟΚ, όπου περιμένουν βαριά καμπάνα για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, φαίνεται πως δεν είναι τόσο αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, παρότι δεν το θέλουν αυτή τη στιγμή, ενώ από τον Ολυμπιακό «χρησιμοποιούν» το θέμα για να… χτυπήσουν την διοίκηση Γραμμένου και προφανώς τον Βασιλειάδη. Χαρακτηριστικη άλλωστε είναι και η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά.

Πρόκειται λοιπόν για ένα απίστευτο μπάχαλο, όπου κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ποια θα είναι η τελική απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αν και όλοι ελπίζουν πως δεν θα προχωρήσει στην επιβολή ποινών, αλλά μόνο σε μία αυστηρή προειδοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο και δεν συγχωρούνται νέα λάθη, ούτε φυσικά νέες εντάσεις ή νέα επεισόδια. Ωστόσο, το κλίμα μυρίζει μπαρούτι, όπως φάνηκε και από τα επεισόδια στον Πειραιά, ενώ όσο αργεί η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τόσο πιο ζόρικα γίνονται τα πράγματα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.