Header Ads


Unlabelled Το παίζουν ΠΑΟΚ και εξέθεσαν τον Ιβάν – Μαγκιά της ΑΕΚ, «μανούλες» Δημητριάδης και Σάββας!

Το παίζουν ΠΑΟΚ και εξέθεσαν τον Ιβάν – Μαγκιά της ΑΕΚ, «μανούλες» Δημητριάδης και Σάββας!


Ρουκέτες από Θεσσαλονίκη! Ποιος είναι ο... Εσκομπάρ;


Εμένα οι εκδικάσεις δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ. Στα δικαστήρια εξάλλου όσοι έχουν πάει έχουν πει τις χειρότερες μ@λ@κίες.

Ο ΠΑΟΚ είναι σαν τον σαμουράι που έχει ένα σπαθί, πάνω στο οποίο γράφει «αδικία». Αντί να το πετάξει στα σκουπίδια το σπαθί, το κάρφωσε μέσα στην κοιλιά του. Τι θέλω να πω; Οι άνθρωποι ήθελαν να πάρουν το πρωτάθλημα και ήρθε ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ με συγκεκριμένους σκοπούς. Ο Ολυμπιακός για να διακοπεί το παιχνίδι ή να μην αρχίσει και το κατάφερε.

Η ΑΕΚ ήρθε να παίξει ένα παιχνίδι,στο οποίο θα επηρεαζόταν ο διαιτητής σε οποιαδήποτε φάση.

Ο Χιμένεθ, ο Δημητριάδης και ο Λυμπερόπουλος πήραν το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ.

Οι ΠΑΟΚτσήδες έπιναν μαλαματίνες στο γκολ του Βαρέλα και οι άλλοι τσάκωσαν τον διαιτητή και σε κλάσματα δευτερολέπτου του άλλαξαν την απόφαση. Εκεί ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάλογα στελέχη. Και άφησαν τον Ιβάν Σαββίδη να μπει μέσα στο γήπεδο και να εκτεθεί.

Έπαιζε ο ΠΑΟΚ με μία ομάδα, με την οποία έχεις πάρει... αγκαζέ την ΕΠΟ και έναν διαιτητή ο οποίος πέρσι σου μέτρησε γκολ οφσάιντ στον τελικό του Κυπέλλου. Κόντρα σε μία ομάδα που έχει αφεντικό τον Μελισσανίδη, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε μία κουλτούρα επηρεασμού του διαιτητή, του τέταρτου και των βοηθών.

Αντ'αυτού μου έχει τον Παντελή Κωνσταντινίδη, σαν τον Βασίλη Λογοθετίδη στο Σάντα Τσικίτα.

Έχει και τον Μίχελ που είναι στέλεχος να τρώει βούτυρο με Μερέντα και αβγά χωρίς κρόκο.

Αυτούς τους δύο λοιπόν, τους έχει για κάνει τσαμπουκά.

Ο Μίχελ επειδή έχει φέρει ένα μάτσο παλτά, προσπαθεί να κάνει εντύπωση και να το παίζει ΠΑΟΚτσής. Δεν μπορείς να παίξεις όμως ρόλο ΠΑΟΚτσή με τα μούτρα του φλώρου.

Είναι σαν να πας να κάνεις τον Γκιωνάκη γόη και τον Κούρκουλο κωμικό. Γίνονται αυτά τα πράγματα;

Χρειάζονται άνθρωποι επαγγελματίες, όχι λαϊκιστές. Τον Κωνσταντινίδη, αν τον ρωτήσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους «τι δουλειά κάνει», θα σου απαντήσει «φίλος του Ζαγοράκη. Εκεί βάζεις στελέχη.

Ο Δημητριάδης με την κοιλίτσα και ο Σάββας ο Θεοδωρίδης είναι μανούλες για αυτόν το ρόλο.

Ο Λυμπερόπουλος με το “λι” το πελοποννήσιο είναι εκπαιδευμένος, ώριμος και κατάλληλος για
αυτόν τον ρόλο. Ο Χιμένεθ τρεις φορες είπε στον διαιτητή «σε θυμάμαι από πέρσι».

Γι'αυτό δεν μπορείς να λες ο «νόμος της Τούμπας» και να σου αλλάζει την απόφαση ο
Δημητριάδης με τον Λυμπερόπουλο, στο 90'. Ο «νόμος της Τούμπας», δηλαδή, πάει να απομυθοποιηθεί. Τι να σου πούνε ο Δημητριάδης με τον Λυμπερόπουλο που αλλάζουν την απόφαση του διαιτητή; Μαγκιάς τους!

Αυτά είναι στελέχη. Όχι ο Μίχελ που φέρνει σαπάκια και το παίζει ΠΑΟΚτσής στον Ιβάν. Όταν ο τεχνικός διευθυντής σου κάνει λαϊκισμό τότε η εταιρεία δεν πάει καλά. Το κάθε άτομο πρέπει να έχει τον ρόλο του. Ο ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ δεν είχε τα κατάλληλα στελέχη στον πάγκο και γύρω, γύρω.

Επιτρέπεται να αφήσουν τον Ιβάν μέσα να εκτεθεί; Θα έμπαινε ποτέ ο Μελισσανίδης με όπλο; Ο Μαρινάκης; Αυτά είναι ερασιτεχνισμοί. Ούτε Επανωμή με Μηχανιώνα να έπαιζαν. Πρέπει να έχεις ικανά στελέχη.

Ο Μελισσανίδης έχει για παράδειγμα τον Μπάγεβιτς, που στον ΠΑΟΚ επί Μπατατούδη είχε φέρει ένα παλτό και το χρέωσαν 1 δις δραχμές. Θα τολμούσε να φέρει τέτοιο παίκτη στον «τίγρη»; Του φέρνει παίκτες των 200.000 ευρώ με παραπάνω αξία και τους πληρώνει λιγότερο.

Ύστερα ο ΠΑΟΚ έλεγε «έχει την ΕΠΟ με τον Γραμμένο». Αν λοιπόν την είχε, το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Όταν ο Ολυμπιακός είχε την ΕΠΟ, αυτά τα γκολ μετρούσαν και στα δικαστικά κέρδιζαν οι Πειραιώτες με πρωθυπουργική σφραγίδα. Η ίδια φάση με την ΑΕΚ, αν γινόταν στο ΟΑΚΑ, θα ακυρωνόταν το γκολ; Όχι! Άρα δεν είσαι τόσο δυνατός εξωαγωνιστικά.

Ξόδεψες πολλά λεφτά. Πήρες και παίκτες μάπα, ενώ στο εξωαγωνιστικό ξόδεψες, αλλά ουσία δεν έχεις. Τα «ή εμείς ή κανείς» είναι λόγια που λίγοι πιστεύουν. Οι ΠΑΟΚτσήδες έχασαν δικό τους πρωτάθλημα. Αυτοκτόνησαν.

Στη δολοπλοκία ο Αθηναίος δεν πιάνεται, από εποχές Πετρόπουλου, Ματζαβελάκη, Γουλανδρή. Είναι δυνατόν ο καθηγητής πανεπιστημίου να χάσει από τον νηπιακό σταθμό;

Είναι τεράστια η διαφορά. Είναι σαν να παίζει τάβλι ο Εσκομπάρ με τον Ρωχάμη. Είναι δυνατόν να κερδίσει ο Έλληνας τον Εσκομπάρ; Εσκομπάρ σε αυτήν την περίπτωση είναι το ΠΟΚ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.