Header Ads


Unlabelled Πρώτοι στις ήττες, πρώτοι και στις γκάφες!

Πρώτοι στις ήττες, πρώτοι και στις γκάφες!


Που είναι το ντόπινγκ κοντρόλ; Νάτο! 4-0... Διαβάστε και γελάστε για τη νέα γκάφα της ερυθρόλευκης προπαγάνδας που προκάλεσε σεισμό γέλιου στα γραφεία της ΑΕΚ και στο... υπουργείο


Δεν ξανάγινε τέτοια γκάφα, με τον καρπαζοεισπράκτορα (πάντα αγωνιστικά, εννοώντας τις φετινές ήττες) Ολυμπιακό να γράφει ιστορία σε όλα τα επίπεδα. Οι Πειραιώτες, περνώντας την γραμμή τους μέσα από την εφημερίδα «Κόκκινος πρωταθλητής – Γαύρος», αναρωτιούνται γιατί δεν έγινε ντόπινγκ κοντρόλ στους παίκτες της ΑΕΚ όπως είχε ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας στο ματς Κυπέλλου.

Και εκεί που πίστευαν τα μεγάλα μυαλά στο Λιμάνι πως έχουν ανακαλύψει την Αμερική, καταρρέει το παραμύθι της αστείας προπαγάνδας, για τον προφανή λόγο πως οι παίκτες της ΑΕΚ (τέσσερις στον αριθμό) πέρασαν κανονικά και με τον νόμο από τον έλεγχο που ζητήθηκε. Μιλάμε για γκάφα τεραστίων διαστάσεων που όμοια της δύσκολα συναντάς που προκάλεσε σεισμό γέλιου στα γραφεία της ΑΕΚ, στο… Υπουργείο και σε όλη την Ελλάδα. Για το τυπικό του θέματος, αυτοί που πέρασαν από ντόπινγκ κοντρόλ στο AEL FC Arenaήταν οι Μπάρκας, Λάζαρος, Βράνιες και Τσιγκρίνσκι και μάλιστα από αυτούς τους τέσσερις μόνο ο Χριστοδουλόπουλος πρόλαβε το λεωφορείο της αποστολής και οι υπόλοιποι τρεις αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Αθήνα με το βανάκι της ΠΑΕ που συνόδευε το πούλμαν λόγω της καθυστέρησης.

Κλάψτε ελεύθερα με το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εφημερίδας και το επίμαχο ερώτημα στον Βασιλειάδη που έγραψε ιστορία:

«Που είναι το ντόπινγκ κοντρόλ; Γιατί δεν έγινε έλεγχος στην Τούμπα και στο ματς Κυπέλλου ΑΕΛ – ΑΕΚ αν και το ζήτησε ο Κούγιας; Ο Βασιλειάδης έχει απαντήσεις;».

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.