Header Ads


Unlabelled Μασούντ: «Η ΑΕΚ παλεύει για το νταμπλ, να πάω στο Μουντιάλ με το Ιράν»

Μασούντ: «Η ΑΕΚ παλεύει για το νταμπλ, να πάω στο Μουντιάλ με το Ιράν»


Ο έμπειρος Ιρανός μέσος της ΑΕΚ, Σοτζέι Μασούντ, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μετά την επιστροφή του στην Εθνική για το φιλικό με την Τυνησία.


«Το σημαντικότερο πράγμα και αυτό που με ενθαρρύνει είναι ότι μπορώ να αποδείξω στον εαυτό μου ότι η ηλικία δεν παίζει μεγάλο ρόλο, σημασία έχει πως ζεις και πως προπονείσαι. Υποσχέθηκαν πριν λίγα χρόνια και προσπάθησα να διατηρήσω την σταθερότητα μου. Ευχαριστώ τον Θεό για όσα πέτυχα πέρυσι. Δεν είναι τόσο εύκολο να πας στην Ευρώπη με μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο και να παίξεις στο Europa League. Τώρα είμαι σε μια ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Επέστρεψα στην Εθνική και αυτό είναι εκπληκτικό για εμένα. Η απάντηση μου ίσως είναι υπερβολική, αλλά πιστέψτε με, η τρέχουσα κλήση μου και η πρόκληση του Μουντιάλ είναι πιο σημαντική από το 2006 επειδή τα κίνητρα είναι διαφορετικά. Ο καθένας θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω δουλέψει σκληρά για την ομάδα μου και προσπαθώ να τα δίνω όλα», δήλωσε ο 34χρονος διεθνής χαφ της Ένωσης στην ιστοσελίδα «ghatreh» του Ιράν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.