Header Ads


Unlabelled Μπήκε ο Σιμόες, αναμονή για Τσιγκρίνσκι!

Μπήκε ο Σιμόες, αναμονή για Τσιγκρίνσκι!


Ο Αντρέ Σιμόες προπονήθηκε κανονικά σήμερα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εν όψει Τούμπας.


Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό τους και ο Ισπανός τεχνικός είχε ευχάριστες ειδήσεις, καθώς είδε τον Αντρέ Σιμόες να λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για το ντέρμπι στην Τούμπα.

Το ίδιο συνέβη και με τον Νίκλας Χουλτ, που είχε διαφανεί ότι ήταν ο... λιγότερο αμφίβολος για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, ο Χιμένεθ θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός στόπερ υποβλήθηκε και σήμερα σε θεραπεία και τα πάντα θα φανούν μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

Απόφαση για Βράνιες

Παράλληλα, ο προπονητής της ΑΕΚ πήρε την απόφασή του για τα παιχνίδια στα οποία θα εκτίσει την τιμωρία του ο Όγκνιεν Βράνιες, που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Ο Βόσνιος στόπερ θα λείψει από τους αγώνες της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στα Χανιά (1/4, 27η αγωνιστική) και με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (22/4, 28η αγωνιστική).

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.