Header Ads


Unlabelled Καπετάνος: «Καθαρό το γκολ του ΠΑΟΚ-Ο τίτλος κρίνεται στο δικαστήριο»

Καπετάνος: «Καθαρό το γκολ του ΠΑΟΚ-Ο τίτλος κρίνεται στο δικαστήριο»


Τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και όσα ακολούθησαν σχολίασε σε Μέσο της Ρουμανίας ο πρώην φορ της Ένωσης, Παντελής Καπετάνος, χαρακτηρίζοντας καλύτερο τον «δικέφαλο του Βορρά» έως τώρα στη σεζόν. 


Καθαρό χαρακτήρισε το τέρμα του Βαρέλα στο ντέρμπι τίτλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο Παντελής Καπετάνος, ενώ θεωρεί καλύτερη ομάδα έως τώρα στη Super League τον «δικέφαλο του Βορρά».

«Βλέπετε, το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει ξανά. Πρόκειται για μια απίστευτη κατάσταση. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται πλέον στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στα δικαστήρια. Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Είναι καθαρό το γκολ, πρόκειται για δίκαιο γκολ, χωρίς αμφιβολία. Ο διαιτητής το μέτρησε, στη συνέχεια το ακύρωσε και το παιχνίδι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Δεν ξέρω γιατί άλλαξε η απόφαση του διαιτητή. Κανείς δεν ξέρει τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα. Μιλάμε για τρέλα. Το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος (σ.σ. του ΠΑΟΚ) μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο και όλοι το είδαν», ανέφερε σε Μέσο της Ρουμανίας (έχει αγωνιστεί για χρόνια σε Στεάουα Βουκουρεστίου, Κλουζ) ο πολύπειρος φορ. 

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα έως τώρα κατά την άποψή μου. Στο δικαστήριο θα αποφασιστούν τα πάντα. Ο τίτλος δεν κρίνεται στο γήπεδο πλέον. Αυτό είναι το πρόβλημα», συμπλήρωσε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ. 

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.