Header Ads


Φουλ επίθεση

Φουλ επίθεση


Μέχρι να ολοκληρωθεί η χθεσινή τελευταία προπόνηση για το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο, στην ΑΕΚ δεν ήξεραν καν τι είχε συμβεί στην Τούμπα. 


Αλλά ακόμα και αν το ήξεραν, ακόμα και να έβαζαν στην άκρη του μυαλού τους την μεγάλη ευκαιρία που δίνεται, πάλι δεν θα άλλαζαν αυτό που αρχικά σκεφτόντουσαν για το παιχνίδι στο Περιστέρι. Αυτό το “νίκη και μόνο νίκη”. 

Αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ζητήσει, με την υποσημείωση να μην ασχολείται κανείς με το ντέρμπι στην Τούμπα. Και φυσικά για να έρθει αυτή η νίκη, ο Ισπανός τεχνικός σχεδιάζει ένα πλάνο με φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό και μ’ όλα τα βαρέα όπλα στην ενδεκάδα. Όπως έκανε και στο Κίεβο και μάλιστα αυτή την φορά και με το υπερόπλο που λέγεται Λιβάγια να είναι διαθέσιμο.

Ο Χιμένεθ στην χθεσινή τελευταία προπόνηση δεν δοκίμασε απολύτως τίποτα. Ενώ στα Σπάτα έφτασε η… πληροφορία πως ο Ατρόμητος σκέφτεται σχήμα με τριάδα στην άμυνα. Όμως στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού έχει προβάδισμα το καθιερωμένο πλέον 4-2-3-1 και με τον Λιβάγια μαζί με τον Αραούχο στην επίθεση και τον Λάζαρο με τον Μπακασέτα στα δυο άκρα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.