Header Ads


Νίκη και πιάνεις κορυφή ΑΕΚάρα!

Νίκη και πιάνεις κορυφή ΑΕΚάρα!


Η Ένωση πηγαίνει στο Περιστέρι απόψε για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (19:30, NS1) σε ένα απ’ τα κρισιμότερα ματς που απομένουν για την μάχη του πρωταθλήματος, ενώ έπειτα απ’ τα χθεσινά γεγονότα στη Τούμπα έχει την ευκαιρία να πιάσει κορυφή.


Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας απ’ το Europa League, υπήρξε ένα κοινό μήνυμα προς όλους και για κάθε κατεύθυνση ότι τώρα η ΑΕΚ θα επικεντρωθεί για τους δυο εγχώριους τίτλους για να τους κατακτήσει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προχώρησε όλες αυτές τις μέρες να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του και ψυχολογικά εκτός από αγωνιστικά και ειδικότερα μετά τον αποκλεισμό που έφερε κατήφεια στις τάξεις της Ένωσης. Δείχνοντας ξεκάθαρα ο ίδιος την πίστη του προς την ομάδα του και για τα όσα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Απ’ την πρώτη στιγμή το ματς στο Περιστέρι ήταν γνωστό ότι ήταν μια δύσκολη μάχη που είχε μπροστά της η Ένωση για τον «πόλεμο» του πρωταθλήματος, αλλά έπειτα απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Τούμπα οι Κιτρινόμαυροι έχουν την ευκαιρία με μια νίκη σήμερα να πιάσουν κορυφή και έπειτα να παρακολουθεί όσα κωμικοτραγικά διαδραματιστούν στις δικαστικές αίθουσες για το ματς της Τούμπας.

Η ΑΕΚ σίγουρα έχει ένα δύσκολο ματς μπροστά της, με μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον Δικέφαλο, που έχει δείξει πάρα πολλές φορές φέτος ότι έχει φτιαχτεί για τα δύσκολα και ότι μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Πόσο μάλλον δε, απ’ την στιγμή που υπάρχει από χθες το βράδυ ακόμα ένα έξτρα κίνητρο για την Ένωση, όσον αφορά για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Σίγουρα, η πλευρά της ΑΕΚ δεν θα ασχοληθεί σε καμία περίπτωση με τα γεγονότα στην Τούμπα, παρά μόνο στις δικές τις μάχες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά όποιο … «δώρο» έρθει και κάνει πιο εύκολο το έργο της είναι καλοδεχούμενο.

Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός προετοίμασε πολύ καλά την ομάδα του, έχοντας τελευταία στιγμή στη διάθεση του και τον Μιχάλη Μπακάκη, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του σε χρόνο ρεκόρ.

Επίσης, στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφουν οι Μάρκο Λιβάγια και Όγκνιεν Βράνιες, ενώ δεν θα έχει τους Ούρος Τσόσιτς, Παναγιώτη Κονέ και Έλντερ Λόπες οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.