Header Ads


Unlabelled Η κριτική της ΑΕΚ: Όλα τα... λεφτά Αραούχο, Λιβάγια

Η κριτική της ΑΕΚ: Όλα τα... λεφτά Αραούχο, Λιβάγια


Η ατομική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της Ένωσης για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.




Τσιντώτας: Γενικά ήταν σταθερός, έβγαζε σιγουριά στις εξόδους του, όμως στη φάση του γκολ που δέχθηκε θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση.

Γκάλο: Από δικό του λάθος ξεκίνησε η φάση που ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι, είχε κάποια θέματα ανασταλτικά και καλά ξεσπάσματα επιθετικά. Σε ένα τέτοιο έβγαλε τη σέντρα για το τρίτο γκολ.

Λαμπρόπουλος: Σε γενικές γραμμές έκανε ένα καλό παιχνίδι, κερδίζοντας προσωπικές μονομαχίες και καθαρίζοντας φάσεις τόσο στον αέρα αλλά και χαμηλά.

Τσιγκρίνσκι: Καθάρισε φάσεις, είχε πάντα σωστές τοποθετήσεις, όμως σε κάποιες περιπτώσεις θα έπρεπε με την εμπειρία του να έχει βγάλει τη μπάλα καλύτερα από την περιοχή.

Μπακάκης: Ήταν σε γενικές γραμμές καλός ανασταλτικά, ενώ προσπάθησε όσες φορές βρήκε χώρο να βοηθήσει και επιθετικά με προωθήσεις.

Μοράν: Έκανε ακόμη ένα θετικό παιχνίδι, με καλή ανασταλτική παρουσία, σίγουρες μεταβιβάσεις και μερικές έξυπνες κάθετες πάσες που οδήγησαν σε φάσεις.

Κονέ: Ακόμη ένα καλό παιχνίδι από τον Έλληνα μέσο. Βοήθησε αμυντικά, ήταν σημαντικός στην κυκλοφορία της μπάλας, προσπάθησε να φτιάξει και παιχνίδι.

Λόπες: Στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού του δεν είχε ιδιαίτερα ζητήματα. Στο επιθετικό, αν και προσπάθησε, δεν του βγήκαν ιδιαίτερα οι φάσεις.

Μασούντ: Αγωνίστηκε σε έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο επιθετικούς, είχε καλές δημιουργικές στιγμές, ενώ πήρε και αρκετές προσωπικές πρωτοβουλίες.

Λιβάγια: Ήταν ο MVP της ΑΕΚ. Με «προσωπικό» γκολ της έδωσε το προβάδισμα, με ασίστ την βοήθησε να το ανακτήσει άμεσα και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας.

Αραούχο: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Αργεντινό άσο, με δύο όμορφα γκολ και αρκετές ακόμη φάσεις στις οποίες προβλημάτισε έντονα την αντίπαλη άμυνα.

Οι αλλαγές

Μπακασέτας: Το πάλεψε, αλλά ήταν λίγο επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ τραυματίστηκε ξανά (στον αστράγαλο) λίγο μετά την είσοδό του.

Χριστοδουλόπουλος: Μπήκε αρκετά κεφάτος στο παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και ο ίδιος ένα γκολ.

Αϊντάρεβιτς: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.