Header Ads


Unlabelled Γιατί εκνευρίστηκε ο Μανόλο; - Φοβερή απάντηση σε δημοσιογράφο!

Γιατί εκνευρίστηκε ο Μανόλο; - Φοβερή απάντηση σε δημοσιογράφο!


Φωτιά ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ! - Φοβερή απάντηση σε δημοσιογράφο στη συνέντευξη τύπου!


Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ικανοποίησε τον Μανόλο Χιμένεθ. Με εξαίρεση τα πρώτα δέκα λεπτά η λειτουργία της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό κέρδισε τον Ισπανό τεχνικό κάτι που ομολόγησε και ο ίδιος μέσω των λεγόμενών του στη συνέντευξη Τύπου. Εκεί ο 54χρονος μίλησε για την έλλειψη ευκαιριών από πλευράς της ομάδας του, τι κρατάει αλλά και τι παρατήρησε σε σχέση με τον προηγούμενο Ολυμπιακό που αντιμετώπισε τον Σεπτέμβρη, όταν είχε προπονητή τον Χάσι.

«Δεν είναι τόσο δυνατές οι άλλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, φαντάζομαι πως ούτε ο Ολυμπιακός έκανε τόσες πολλές ευκαιρίες απέναντί μας όπως στο προηγούμενο παιχνίδι του», είπε ο Χιμένεθ για την εικόνα των ερυθρόλευκων με τον Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο .

Η τελευταία ερώτηση ενόχλησε αρκετά τον Χιμένεθ, κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που απάντησε. Ο Ισπανός κλήθηκε να απαντήσει, ποιο θα ήταν το σωστότερο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. «Είστε πολύ ελεύθερος να ρωτήσετε ό,τι θέλετε κι εγώ να απαντάω ό,τι θέλω. Το να παίρνεις μια ισοπαλία με 0-0 είναι χειρότερο από το να παίρνουμε ισοπαλία με 1-1», απάντησε ο Ανδαλουσιανός.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.