Header Ads


Unlabelled Η ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, η «καψούρα» του Λύμπε και ο Μασούντ!

Η ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, η «καψούρα» του Λύμπε και ο Μασούντ!


Αποφασίζουν στην Ένωση για τις τελευταίες κινήσεις! - Η ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, η «καψούρα» του Λύμπε και ο Μασούντ!


Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας της ΑΕΚ βρίσκεται ο Σοτζέι Μασούντ το τελευταίο διάστημα και δικαίως, καθώς ο Ιρανός έχει μπει πολύ δυνατά στην ομάδα και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Μασούντ έχει ήδη κερδίσει τόσο τον Χιμένεθ όσο και τον κόσμο που τον αποθεώνει, ενώ πολύ θετικό είναι το κλίμα και στην διοίκηση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι τόσο καλές εμφανίσεις του, να επηρεάσουν και το θέμα της ανανέωσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Δεν είναι τυχαίο πως η ιστορία των ανανεώσεων ξεκίνησε με Τσιγκρίνσκι, για τον οποίο τα έχουν βρει προφορικά, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστικό deal, ενώ πίσω έχει πάει τελευταία και το θέμα του Σιμόες, το οποίο ήταν πρώτο στην σχετική ιεραρχία!

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση περί εξτρέμ, καθώς μάλλον δεν θα προχωρήσουν σε κάποια κίνηση, παρά τις σκέψεις που υπήρχαν στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιμένει για μία ακόμα κίνηση, προσωπική δική του, κάτι που δεν είχε συμβεί με τον προκάτοχό του. Και θα προσπαθήσει να την… περάσει μέχρι τέλος Γενάρη!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.