Header Ads


Unlabelled Aπίθανη πρόβλεψη: «Πρώτος σκόρερ του δεύτερου γύρου θα βγει ο...»!

Aπίθανη πρόβλεψη: «Πρώτος σκόρερ του δεύτερου γύρου θα βγει ο...»!


Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ είδε Μασούντ και... τρελάθηκε.


Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για το μήνυμα που έστειλε η ΑΕΚ μετά το εμφατικό 4-1 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Δεν ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς και του δεύτερου γύρου που ούτως ή άλλως μια διεκδικήτρια ομάδα του τίτλου πρέπει να στείλει μήνυμα. Ηταν και το επόμενο ματς πρωταθλήματος μετά από μια πολύ δυνατή γκέλα που έριξε την ομάδα από την κορυφή. Η ΑΕΚ απάντησε. Έστειλε το μήνυμα της χωρίς να αφήσει ούτε λεπτό να υπάρξει αμφιβολία και χωρίς καμία βοήθεια από διαιτητή ή λάθη του αντιπάλου. Μια ομάδα που έπαιξε 90 λεπτά ποδόσφαιρο κυριαρχίας στηριγμένο στην ποιότητα του ρόστερ της που ίσως ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουμε που φτάνει, αν σκεφτούμε πόσο μεγάλο ματς έκανε ο Μπακασέτας που η παρουσία του στην εντεκάδα ήταν έκπληξη, αλλά και στην αγωνιστικότητα. Που είναι το βασικό στοιχείο που έβαλε από την πρώτη μέρα ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα και εκεί πάνω έχτισε αυτή την ομάδα με τα καλά και τα άσχημα του, τα λογικά και αυτά που φαίνονται περίεργα.

Το παιχνίδι πήγε όπως πρέπει να πηγαίνουν αυτά τα παιχνίδια και η ΑΕΚ είναι αυτή που πρέπει να δίνει τον τόνο. Ηταν ίσως το καλύτερο και σίγουρα το πιο παραγωγικό εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έλειπαν εκτός από τους Μάνταλο και Γιόχανσον και οι Σιμόες - Βράνιες, οι τέσσερις δηλαδή πιο βασικοί παίκτες της ομάδας όταν ξεκίναγε το πρωτάθλημα μαζί με τον Ανέστη που βέβαια δεν λογίζεται ως απώλεια και αν συνεχίσει έτσι ο Τσιτώντας και φτάσει στο επίπεδο που πρέπει ο Μπάρκας θα είναι πολλοί αυτοί που θα ευχαριστήσουν αυτόν που ξεμυάλισε τον Ανέστη και τον έκανε να οδηγήσει ουσιαστικά τον εαυτό του στο ψυγείο και εκτός ΑΕΚ. Ολοι έλεγαν για το βάθος της ΑΕΚ που δεν θα άντεχε επειδή είχε λιγότερους πρωτοκλασάτους από τους άλλους και τελικά έχει πάρει πράγματα από όλους σχεδόν τους παίκτες σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Και πάντα έχω την ελπίδα ότι όπως σήμερα εμφανίστηκε ο Μπακασέτας έτσι θα εμφανιστεί κι ο Κλωναρίδης γιατί ούτε την μπάλα ξέχασε, ούτε ξεμυαλίστηκε, ούτε σταμάτησε να δουλεύει. Μπορεί κι αυτός να δώσει πολλά περισσότερα και τα περιμένουμε. Προσωπικά δεν απογοητεύομαι.

Το δίδυμο Κονέ και Γαλανόπουλου στο κέντρο ήταν όλα τα λεφτά χθες. Ο Κονέ έκανε το καλύτερο παιχνίδι από την επιστροφή του και ο Γαλανόπουλος σίγουρα το καλύτερο μετά την πνευμονία που τον πήγε πίσω και ίσως το πιο ώριμο από τότε που μπήκε στην ζωή μας. Ο Παναγιώτης κατάπιε όποιον πήγαινε κοντά του δείχνοντας πως αυτή είναι η θέση που μπορεί να προσφέρει τα περισσότερα με άριστη ισορροπία αμυντικά και επιθετικά. Είναι κι αυτός μια νέα σημαντική μεταγραφή. Κι όταν η ΑΕΚ έχει τέτοιο κεντρικό δίδυμο χωρίς τους δύο θεωρητικά βασικούς, Σιμόες και Μοράν, τα πράγματα είναι πολύ καλά. Γιατί είναι απαραίτητη εκεί μια τετράδα αυτού του επιπέδου ώστε να καλύπτεται ακόμη και η απουσία του Σιμόες που είναι η καρδιά της ομάδας. να εχει δικαίωμα και ο iron man να λείψει.

Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό λοιπόν. Κι αν κάτι πρέπει να κρατήσει η ομάδα για μελλοντική χρήση είναι ότι τα πράγματα είναι καλύτερα με ένα μεσοεπιθετικό παραπάνω στην ενδεκάδα. Α, κι ότι μπήκαν τέσσερα γκολ χωρίς να πρωταγωνιστήσει ο Λιβάγια. Είδηση. Και μια πρόβλεψη για το τέλος. Πρώτος σκόρερ του δεύτερου γύρου ο Αραούχο. Με Μασούντ…

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.