Header Ads


Unlabelled «Το γυαλί, δυστυχώς, δεν πρόκειται να κολλήσει ποτέ ξανά - Ο Βράνιες έχει άδικο 100%»

«Το γυαλί, δυστυχώς, δεν πρόκειται να κολλήσει ποτέ ξανά - Ο Βράνιες έχει άδικο 100%»


Ούτε παίκτης του τοπικού τέτοια συμπεριφορά! - Το γυαλί, δυστυχώς, δεν πρόκειται να κολλήσει ποτέ ξανά!


Τελικά η ιστορία με τον Όγκνιεν Βράνιες είχε και συνέχεια. Το «επεισόδιο» στο Καραϊσκάκη επιβεβαίωσε, αυτό που σιγομουρμουρίζεται, ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν θα είναι ποτέ όπως πριν. Το νέο χτύπημα του Βόσνιου, έγινε λόγω της μη παρουσίας του στην ενδεκάδα του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Η αντίδρασή του τον έθεσε εκτός 18άδας και έτσι παρακολούθησε τον αγώνα από τη σουίτα των φιλοξενούμενων. Δεν έφυγε ποτέ όμως, από το γήπεδο και πολλά μάτια τον είδαν να περνά από τη μικτή ζώνη.

Απ' ότι φαίνεται ο οργανισμός της ΑΕΚ προσπαθεί να βάλει νερό στο κρασί της και μετά από αυτό το νέο κρούσμα. Γιατί την Πέμπτη φήμες υποστήριζαν, ότι ο Χιμένεθ τον τέλειωσε από την ομάδα, από την ΠΑΕ όμως διέψευδαν τα πάντα λέγοντας πως «δεν τίθεται τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή σε καμία περίπτωση». Ο 28χρονος αμυντικός δεδομένα είναι πολύτιμος για την Ένωση, γι'αυτό και γίνονται οι προσπάθειες να τον ηρεμήσουν. Και πάλι.

Έχει όμως και πάλι 100-0 άδικο. Ήταν και πάλι αδικαιολόγητος

Δεν έχει σημασία ο λόγος που εκνευρίστηκε πάλι ο Βράνιες. Ο ίδιος προκάλεσε όλον αυτόν τον χαμό με τη μεταγραφή, ακόμα δεν του έχει ανακοινωθεί η τιμωρία για την απουσία του από την προπόνηση και δημιούργησε νέο μπάχαλο, ενώ είχε ακούσει ξεκάθαρα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να του λέει «δεν θα μου χαλάσεις τα αποδυτήρια».

Ακόμα και να υπήρξε ασυνεννοησία με τον προπονητή του (που πάντα μιλά με τους παίκτες), δεν δικαιολογείται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, δημιουργώντας θέμα στην ομάδα του.

Ούτε παίκτης της Γ' ΕΠΣΑΝΑ κατηγορίας (να με συμπαθεί το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, είναι τυχαίο το παράδειγμα) που σίγουρα θα είχε δεχτεί... μεγαλύτερες αδικίες, δεν θα αντιδρούσε έτσι. Λες και του έφαγε τη θέση συμπαίκτης με πατέρα έφορο στην ομάδα, γι'αυτό και χαίρει εύνοιας.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το γυαλί, δυστυχώς, δεν πρόκειται να κολλήσει ξανά. Γιατί όσα λέγονται περί τρέλας έχουν καταρριφθεί από τη στιγμή που ο Βράνιες προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αγάπη του κόσμου αλλά δεν του πέρασε, γιατί η προσωπολατρεία στην ΑΕΚ πέθανε το 1996. Oι τρελοί δεν συμπεριφέρονται με τόση σκοπιμότητα. Απ'ότι φαίνεται ο Βόσνιος τρίβεται στην γκλίτσα του τσοπάνη.

Δεν καθάρισε ποτέ το μυαλό του, μετά τα όσα συνέβησαν, παρότι ο ηγέτης της ΑΕΚ  του είχε ξεκαθαρίσει, ότι με δεύτερο κρούσμα θα έτρωγε κερκίδα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το 2019.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.