Header Ads


Όταν ο Μπρούνο Άλβες δάκρυσε για την ΑΕΚ (pics/vid)

Όταν ο Μπρούνο Άλβες δάκρυσε για την ΑΕΚ (pics/vid)


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010: ΑΕΚ-ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-3
Το πόσο διαφορετικό είναι να είσαι ΑΕΚ, αποδεικνύεται κυρίως στα δύσκολα. Στις ήττες και στις αποτυχίες. Όχι στις χαρές. Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, αποδείχθηκε για… εκατομμυριοστή φορά.


Η ΑΕΚ είχε χάσει στο ΟΑΚΑ από την ανίκητη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 0-3 και είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ 2010-11. Η ρωσική ομάδα, με ένα… εννιαψήφιο ρόστερ, εκμεταλλεύθηκε το χαμένο πέναλτι του Μπλάνκο στο 40’ και «απάντησε» χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα με τρία γκολ (43'  Μπουκάροφ, 67' Ροσίνα, 88' Ντενίσοφ). Πέρασε με 6/6 και πήγε μέχρι τη φάση των 16 όπου αποκλείστηκε από την πολύ καλή Τβέντε εκείνης της σεζόν.


Κι όμως, μετά από όλα αυτά στήθηκε ένα… πάρτι.  Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Ζενίτ Μπρούνο Αλβες που εκείνο το καλοκαίρι είχε αγοραστεί από την Πόρτο με 22 εκατομμύρια ευρώ (!) πήγε μπροστά στον πυρήνα των οπαδών της ΑΕΚ, αποθεώθηκε από αυτούς και τους αποθέωσε και αυτός. Την ώρα που οι συμπαίκτες του χαιρετούσαν τους λιγοστούς Ρώσους φιλάθλους, εκείνος αντάμωνε τους παλιούς του φίλους.

Το πέρασμα του Μπρούνο από την ΑΕΚ τη σεζόν 2004-05 δεν ξεχάστηκε από κανέναν. Όπως δεν ξεχάστηκε η ειδική σχέση του Πορτογάλου με τον κόσμο. Ακόμα αγώνα είχε δει μέσα από την εξέδρα των φανατικών οπαδών της ομάδας στο αξέχαστο 2-3 στην έδρα του ΟΦΗ το 2005.

Αλλά και αυτός δεν είχε ξεχάσει πόσο τον βοήθησε η ΑΕΚ όταν ήρθε δανεικός από την Πόρτο και ουσιαστικά φώναξε «παρών» σε υψηλό επίπεδο. Όλα αυτά εκτίμησε, γι’ αυτό και εκείνο το βράδυ στο ΟΑΚΑ αισθανόταν οικεία και βρήκε μόνο φίλους. Μιλούν μόνες τους οι εικόνες, τα λέει όλα ο ίδιος στο βίντεο που παραθέτουμε, ενώ σε άλλες δηλώσεις του στον ελληνικό τύπο της εποχής είχε χαρακτηρίσει τους οπαδούς της ΑΕΚ ως τους καλύτερους που υπάρχουν!


Η σύνθεση της AEK: Σάχα, Γιάχιτς, Δέλλας (74' Ντιόπ) Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος (80' Λεονάρντο) Γκέντσογλου (55' Μπερνς) Καφές, Σκόκο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος.




*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.