Header Ads


Unlabelled «Μέχρι τον Μάρτη στην Ευρώπη ο...Θρύλος, ούτε γκολ η ΑΕΚ»

«Μέχρι τον Μάρτη στην Ευρώπη ο...Θρύλος, ούτε γκολ η ΑΕΚ»


Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στη ζωή και το ποδόσφαιρο. Νομίζατε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη σε αντίθεση με την ΑΕΚ; Μάλλον έχετε χάσει επεισόδια και προφητείες. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.


Τούτες τις δύσκολες για τους δημοσιογράφους εποχές φίλοι μου, που ο κλάδος βάλλεται πανταχόθεν, κάποιοι συνεχίζουν να κρατούν τη σημαία της ενημέρωσης ψηλά, δίχως να κάνουν εκπτώσεις στη δουλειά τους. Ένας τέτοιος λειτουργός της ενημέρωσης είναι και ο σπουδαίος Μανώλης Γαβαθιώτης. Η λάμψη από το έργο και το ακαζού μαλλί του φωτίζει τον σκοτεινό μας χώρο, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται ορατή απ’ το σύνολο του κοινού, γιατί έχει την ατυχία να εργάζεται σε ένα Μέσο που δεν τον αξιοποιεί. Είναι σαν να έχεις στο σχήμα σου τον Ζαφείρη Μελά και να του δίνεις τον ίδιο χρόνο με τον Ταμπάκη και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Αν ήταν αλλού θα ‘ριχναν στα κείμενα του μισό μπάτζετ μεταγραφής Ρέτσου για χορηγούμενες και θα διαβάζονταν πιο πολύ και από τα άρθρα του Pillowfights. Κανονικά θα έπρεπε και η κυβέρνηση αντί να κάνει λοταρία για τις αποδείξεις να κάνει μία για τα συλλεκτικά άρθρα του Μανώλη. Αν κερδίσεις 1000 ευρώ, το πολύ να βγάλεις το πετρέλαιο του μήνα. Αν κερδίσεις 2 σελίδες «Πολλά εν ολίγοις» μπαίνεις αυτομάτως στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους Έλληνες στον κόσμο (μετά τον Σώρρα και τον Βλάση Τσάκα).

Γιατί αν επενδύσεις ένα δεκαρικάκι στις προβλέψεις του Γαβαθιώτη λύνεις το οικονομικό σου πρόβλημα μια για πάντα. Γι’ αυτό το Blog φίλοι μου αποφάσισε να κάνει μια εορταστική προσφορά στους αναγνώστες του και ειδικά σε κείνους που δεν θα πάρουν μέρισμα ή δώρο Χριστουγέννων. Μάζεψα και σας παρουσιάζω τις 7 καλύτερες προφητείες του Γαβαθιώτη (το τελευταίο τρίμηνο, αν πήγαινα και πιο πίσω θα χρειαζόμουν δεκάτομη εγκυκλοπαίδεια για να χωρέσουν όλες) στις οποίες μπορείτε ακόμα να ποντάρετε το βιός σας (Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας. Η συμμετοχή στης προφητείες του Γαβαθιώτη όχι).

Κάντε και εσείς το τεστ φίλοι μου. Βγάλτε 10 ευρώ και αφήστε τα στο τραπέζι όση ώρα διαβάζετε τις 7 προφητείες του γκουρού των προβλέψεων. Μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση θα ‘χουν γίνει 50 (δίπλα στη φωτογραφία του Γαβαθιώτη τοκίζονται αυτόματα). Μην μπερδευτείτε μόνο. Αυτό που θα διαβάσετε δεν είναι Καζαμίας ούτε οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Είναι οι προφητείες του Γαβαθιώτη που βγήκαν όλες αληθινές:

Για τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά φέτος στον Ολυμπιακό: «Από τον τεράστιο Ζιλέ θα ξεκινάει η ομάδα μας φέτος. Κάποιος φίλος πού ζει από κοντά το γαλλικό πρωτάθλημα, με διαβεβαίωσε ότι η κανονική του θέση είναι ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, αλλά και στο κέντρο πού τον βάζουν συχνά-πυκνά οι προπονητές του, είναι ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ». 100% δικαίωση. Θα είναι αχτύπητος ο Ζιλέ, μόλις οι μυρωδιάδες οι προπονητές του βρουν τον φίλο του Γαβαθιώτη (παλιός αναγνώστης του. Ένας απ’ τους 7 επιζήσαντες) και τους πει ότι η κανονική του θέση είναι δεξί μπακ όπως του Βαρεσάνοβιτς. 

Για την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Μόνο μία ελληνική ομάδα θα παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι τον επόμενο Μάρτιο και αυτή θα είναι… ΜΑΝΤΕΨΤΕ ποιος ! Ολοι οι υπόλοιποι, θα χαθούν στο δρόμο. Ειδικά δε για την Κούλα, ούτε γκολ τη βλέπω να βγάζει. Έτσι θα πάει, άκλαυτη, όποιος και να είναι ο αντίπαλός της στο Γιουρόπα». Κλαίει η μάνα του Πελέ και του Νίκου Χορταρέα. Βουλωμένο γράμμα διάβασε πάλι ο μπαγάσας. Και μην ξεχνάτε ότι την ώρα που ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει στην Ευρώπη με κοντομάνικα η ΑΕΚ δεν θα ‘χει καν δικαίωμα συμμετοχής (περσινή προφητεία του Μανώλη. Δεν έχει κάνει cash out ακόμα). 

Για τον προπονητή που θα μακροημερεύσει στον Ολυμπιακό γιατί είναι σπουδαίος: «Ναι λοιπόν, ο Χάσι ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ με την ομάδα που παρουσίασε στο ΠΡΩΤΟ επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Με τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ του. Με την ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ στο γήπεδο, την ώρα της ΔΡΑΣΗΣ, τις στιγμές που φλέγονταν και το γκαζόν και η εξέδρα. Με τις ΑΛΛΑΓΕΣ του, που θεωρώ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ έως ΣΟΦΕΣ! Με τις γεμάτες από αυθορμητισμό, ταπεινοφροσύνη και μεστές νοημάτων δηλώσεις του μετά τον αγώνα». Αν αγαπάς κάποιον άστον να φύγει. Αν δεν γυρίσει σημαίνει ότι ο Γαβαθιώτης το ‘δινε «Φυγή ημίχρονο-επιστροφή τελικό». 

Για την συμμετοχή της ΑΕΚ στο εφετινό πρωτάθλημα: «Όλα αυτά ΕΠΡΕΠΕ να τα δημοσιοποιήσω, διότι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, πάλι, μπορεί να αφορούν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ θέμα, όπως το δικαίωμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚούλας στο πρωτάθλημα, που ξεκινάει το Σάββατο!». Λογικό. Εδώ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ‘χει στις εγχώριες; (Άντζελα δεν είναι αυτό που νομίζεις). 

Για το νέο χόμπι του Ανδρέα Δημάτου: «Και για να τελειώνουμε. Θες – δεν θες, Δημάτε, τους επόμενους μήνες θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό, τους άθλους του και τους βαθμούς πού θα προσθέτει στο ενεργητικό της χώρας». Βρήκε εύκολο τρόπο να κοιμάται τα βράδια ο τυχερός ο Δημάτος.  Αντί για προβατάκια μετράει γκολ και βαθμούς στην Ευρώπη του Ολυμπιακού και τον παίρνει ο ύπνος πιο γρήγορα και από τον Χάσι στον πάγκο του θρύλου. 

Για το γήπεδο της ΑΕΚ που δεν θα ξεκινήσει ποτέ: «ΑΠΟΦΑΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ”…Δυστυχώς για τον Δημάτο, αυτοί που μπορούν να το σταματήσουν και ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ οπωσδήποτε, δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο, ή τρεις και… δεκατρεις. Να του απαριθμήσω προχείρως μερικούς εξ αυτών; Κατ’ αρχήν, είναι ΟΙ ΝΟΜΟΙ, τους οποίους έχει κληθεί και να εφαρμόσει η ελληνική Δικαιοσύνη. Και θα συνεχίσει να καλείται να τους εφαρμόσει, μέχρι να παρθεί η ΔΙΚΑΙΗ απόφαση, μέχρι να… βγάλει ο ήλιος κέρατα, αν χρειαστεί». 
Ολοκληρωμένη η προφητεία του Γέροντα Μανωλίσιου για την ΑΕΚ είναι η εξής: «Θα ‘ναι σαν να παίζει στο δικό της γήπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά δεν θα παίζει. Γιατί δεν θα ‘χει γήπεδο. Ούτε Ελλάδα. Ούτε Ευρώπη».   

Για το 17ο μπλόκο του Ολυμπιακού (ξεπέρασε και τα μπλόκα των αγροτών τον κόμβο του Κιάτου): «Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!». Ευτυχώς όμως είχε τον τεράστιο Ζιλέ σε μεγάλη μέρα ο Ολυμπιακός και με τις οδηγίες του κορυφαίου Χάσι κατάφερε να σπάσει το μπλόκο και ετοιμάζεται τώρα για το ματς με τη Γιουβέντους. Για να σφραγίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (εκτός αν απαγορευτεί και αυτός ο γύρος απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση) και να μετράει βαθμούς ο Δημάτος ώστε να πνίξει τον πόνο του για το γήπεδο της ΑΕΚ που δεν θα γίνει ποτέ. Γαβαθιώταρος Skeaking.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.