Header Ads


Δώρο του...Μόρα η νίκη του Ολυμπιακού!

Δώρο του...Μόρα η νίκη του Ολυμπιακού!


Ο βετεράνος αμυντικός επέτρεψε στην ομάδα του Πειραιά να μετατρέψει το αγχωτικό 1-1 σε ένα άνετο 1-3 κρίνοντας το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά! 


Χάρισε δύο φορές κόκκινη κάρτα στον Οφόε, και άλλη μία στον Ρομαό ενώ ξεκίνησε με το να μην δώσει κάρτα μαρς στο πρώτο λεπτό στον Ανσαριφάρντ ο Μακεδόνας διαιτητής που θύμισε άλλες εποχές παίζοντας κι αυτός τον δικό του ρόλο στο τελικό 1-4

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Αγρινίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος

Ένα εύκολο τρίποντο με τις ευλογίες των Μόρα και Παπαδόπουλου πήρε ο ΟΣΦΠ ο οποίος επικράτησε με 1-4 μέσα στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού.

Ο ρέφερι θύμισε παλιές καλές εποχές μην δίνοντας κάρτες στους παίκτες με τα κόκκινα ενώ ο Μόρας με τα λάθη του ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μετέτρεψε το 1-1 μέσα σε τέσσερα λεπτά σε 1-3 για να γράψει στις καθυστερήσεις ο Τζούρτζεβις το τελικό 1-4.

Χαλαρά μπήκε στο ματς ο Παναιτωλικός.

Ενώ και ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε νωρίς τις προθέσεις του αφού δεν έδωσε ούτε κίτρινη στο 1ο λεπτό σε σκληρό τάκλιν του Ανσαριφάρντ πάνω στον τερματοφύλακα Κυριακίδη.

Και η ομάδα του Χάβου το πλήρωσε αφού μόλις στο 6' ο Μαρίν έβγαλε πάσα στον Φορτούνη, οι αμυντικοί των γηπεδούχων άργησαν και ο Έλληνας άσος με σουτ νίκησε τον Κυριακίδη γράφοντας το 0-1.

Άλλες δύο φορές οι παίκτες του ΟΣΦΠ άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα. Στο 15' και στο 17' αλλά δεν είχαμε φάση.

Όμως φάνηκε πως οι Αγρινιώτες ήταν... αλλού ντ' αλλού. Ενώ ο διαιτητής δεν απέβαλε και τον Ρομαό με κόκκινη κάρτα για εν ψυχρώ αγκωνιά σε παίκτη του Παναιτωλικού.

Και ας είχε ένα πεντάλεπτο... έκλαμψης με τηφάση του Μοράρ στο 23' και το γκολ με αρκετή δόση τύχης του Ρόσα στο 27'.

Το 1-2 των Μάριν-Ανσαριφάρντ στο 39' έγιναν φάση.

Ο Γερμανός σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι και πάλι... έδειχναν να είναι η μόνη ομάδα που μπήκε στο γήπεδο.

Οι Λάτιν του Παναιτωλικού δεν ήταν στη μέρα τους.

Ο Κούτρης στο 57' απείλησε αλλά νικήθηκε από τον Κυριακίδη, δεν έγινε το ίδιο στο 62'.

Ο Οφόε έβγαλε μόνο του τον Ανσαριφάρντ μιας και ο Μόρας δεν τον ακολούθησε, αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Φορτούνη ο οποίος έκανε το 1-2.

Ο Μόρας έκανε και νέο λάθος, στο 66' και αυτό οδήγησε σε γκολ.

Ο έμπειρος αμυντικός στην προσπάθειά του να γυρίσει στον Κυριακίδη, έδωσε ασίστ στον Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος πέρασε και τον Κυριακίδη και σε κενή εστία έκανε το 1-3.

Το ματς αφού είχαν κριθεί όλα πήγε σε πιο χαλαρό τέμπο στα τελευταία λεπτά.

Ο Παναιτωλικός που θα μπορούσε να ξανά μπει στο ματς αν έπαιζε με παίκτη παραπάνω αφού ο Οφόε έπρεπε να αποβληθεί (στο 81' χτύπησε εκτός φάσης τον Ρόσα και εν συνεχεία έφτυσε στον πάγκο του Παναιτωλικού) πρόλαβε να γράψει στη στατιστική ένα δοκάρι στο 80' μετά από διπλή προσπάθεια μέσα από τη περιοχή του Προτό.

Στις καθυστερήσεις ο ΟΣΦΠ πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Τζούρτζεβιτς όταν πλέον οι παίκτες του Παναιτωλικού μάρκαραν με τα μάτια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης(66' Κλέσιο), Τσοκάνης, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα(81' Γιαννιώτης), Ντίας, Μάζουρεκ, Μοράρ(74' Mαρκόφσκι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Κούτρης(69' Φιγκέιρας), Σισέ, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο(46' Οφόε), Μάριν, Ανσαριφάρντ(76' Τζούρτζεβιτς)

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.