Header Ads


Unlabelled Iδού η αλήθεια για το μέλλον του Μάνταλου - Τα σενάρια για μεταγραφή και ο... Φορτούνης

Iδού η αλήθεια για το μέλλον του Μάνταλου - Τα σενάρια για μεταγραφή και ο... Φορτούνης


Ποιο είναι το παράδοξο με τον αρχηγό της Ένωσης;


Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, διανύοντας περίοδο εξαιρετικής φόρμας, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αγώνα με τον Πανιώνιο και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Μάλιστα, πολλοί θεωρούν ότι ο Έλληνας άσος έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος της σεζόν να πάρει τη μεγάλη μεταγραφή της καριέρας του, καθώς παρουσιάζεται να είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον καλών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πέτρος Μάνταλος είχε πραγματοποιήσει μέχρι τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο με την ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο και με την Εθνική ομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, δεν είχε φτάσει στο σημείο να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων εκτός συνόρων.

Ειδικά η γερμανική ομάδα δεν είχε στη λίστα της τον διεθνή άσο, αν και κατά καιρούς σκάουτερ της ομάδας έχουν έρθει στη χώρα μας για να τσεκάρουν τους καλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, προφανώς και τον παίκτη της Ένωσης.
Εξάλλου, το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν διαμηνύσει στην αγορά ότι διαπραγματεύονται για τον Πέτρο Μάνταλο μόνο με ποσά που πλησιάζουν τη ρήτρα του, ήτοι 5 εκατ. ευρώ, είχε αποτρέψει μέχρι στιγμής τους πιθανούς μνηστήρες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Ο αρχηγός της Ένωσης, άλλωστε, θυμίζει σε πολλούς την περίπτωση του... Κώστα Φορτούνη, του οποίου το όνομα επίσης έχει ακουστεί αρκετές φορές στο παρελθόν για ξένες ομάδες, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν προέκυψε επίσημο ενδιαφέρον προς την πλευρά του Ολυμπιακού.

Βέβαια, το γεγονός ότι συγκεκριμένοι παίκτες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φέρουν κάποια πρόταση από το εξωτερικό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται δεδομένα για δύο από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες αυτή τη στιγμή.

Αν και ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε άτυχος και πλέον έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση: να επιστρέψει το ίδιο δυνατός, κάνοντας το restart στην καριέρα του. Κάτι που, βεβαίως, εύχονται άπαντες για τον Έλληνα άσο, τον οποίο έχει ανάγκη και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.