Header Ads


Unlabelled ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Με 1€ παίρνεις πίσω 72€ και κάτι ψιλά!

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Με 1€ παίρνεις πίσω 72€ και κάτι ψιλά!


Μια τριαδούλα που θα μας στείλει ταμειάκι.


Μη λέμε τα ίδια πάλι. Εδώ ή θα πηγαίνουμε όλοι στον κουβά ή δεν θα πηγαίνει κανένας. Σήμερα θα ρισκάρουμε πολύ, αλλά αν κονομήσουμε... γίναμε!

Πάμε να δούμε μια τριαδούλα που θα μας στείλει ταμειάκι! Ή και όχι. Στοίχημα γράφουμε και κουβεντούλα κάνουμε, δεν είμαστε τίποτα μέντιουμ ή χαρτορίχτρες, φίλτατε...

Το λοιπόν:

1038 Aτρόμητος - Πανιώνιος 2 (3,65)

Αυτό ναι διάολε, είναι τρελό ρίσκο, αλλά πρέπει να ρισκάρουμε. Στοίχημα παίζουμε, όχι Tekken. Ξέρω, θα με πεις «κουβά» και ότι δεν κοντράρεις τον τόσο φορμαρισμένο Ατρόμητο, ωστόσο, αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι, τότε αυτή είναι σίγουρα η ομάδα των Νεοσμυρνιωτών. Πιστεύω στον Πανιώνιο, γιατί η ομάδα φέτος δείχνει πολύ δεμένη και τρελά φορμαρισμένη. Πήρε διπλό στο Βικελίδης στο κύπελλο, έχασε στα σημεία από την ΑΕΚ και ακόμα και απ' τον Ολυμπιακό πριν κάτι βδομάδες, ηττήθηκε στο... παρά πέντε. Τρέχουν πολύ οι κυανέρυθροι, έχουν δύναμη στο κέντρο και είναι φωτιά στις αντεπιθέσεις. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες έπαιζαν στην Ξάνθη, μια ομάδα που τους κούρασε και τους έτρεξε αρκετά, οπότε ποντάρουμε και στην κούρασή τους. Νίκησες Ολυμπιακό, Τρίπολη, ΑΕΚ, Ξάνθη, ε κάποια στιγμή θα 'ρθει και η γκέλα.

1066 Aστ. Τρίπολης - Παναθηναϊκός Χ (2,85)

Εγώ θα το γράψω ακόμα κι αν ο ΠΑΟ συνεχίσει από 'κει που το άφησε και πάει Τρίπολη και ρίξει 3 μπαλάκια. Οι πράσινοι, που λες, έδωσαν ψυχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πήραν μια υπερπολύτιμη νίκη ψυχολογίας. Ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι. Επιπλέον, έπαιζαν και στην καυτή έδρα τους. Ωστόσο, έξω δείχνουν να ΄χουν πρόβλημα, καθώς Νοέμβρης μπήκε και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να φύγουν με ένα διπλό. Η Τρίπολη στην έδρα της από την άλλη, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, πιο γρήγορο και πιο δυνατό και χρειάζεται βαθμούς, γιατί τελευταία η μία γκέλα έρχεται μετά την άλλη. Πάμε στο «Χ», λοιπόν, που 'ναι πιο safe, καθώς παίζει να ρίξει και βρόχα, οπότε τα πόδια θα 'ναι πιο βαριά.

1095 Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη Over 3,5  (1,60) (ή στο τρελό ρίσκο 7+, 7 απόδοση!)

Ένα στατιστικό που διάβασα και μ' εντυπωσίασε είναι ότι ο Μέσι στις τελευταίες 30 συναντήσεις με τη Σεβίλλη έχει σκοράρει στις 29! Μμμ ωραία στατιστικά αυτά να ΄χαμε να λέγαμε και να ΄χαμε να πούμε. Η Μπαρτσελόνα πάει τρένο για το πρωτάθλημα και μες στην έδρα της παίζει μπαλάρα των καλών εποχών. Επιπλέον, την γκέλα την έκανε στο τσουλού με τον Ολυμπιακό, οπότε στο Καμπ Νου θα πάει πιο νευρικά για τη νίκη και μόνο. Ο ντεφορμέ Σουάρεζ ψάχνει απεγνωσμένα να βάλει ένα γκολ που θα τον τονώσει, οπότε δεν θα ΄ναι παράξενο να ξεσπάσει πάνω στη Σεβίλλη. Τώρα η Σεβίλλη είναι απ' τις ομάδες που βάζουν γκολ και ανοίγονται, επομένως γκολ θα δούμε στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη. Εσύ διαλέγεις και πορεύεσαι...

Φιλιά και καλά ταμεία να 'χουμε!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.